Tip uspio proći teorijski dio vozačkog ispita nakon što je pao 157 puta

Ilustracija: Instagram (na slici nije vozač iz teksta)

NEIMENOVANI muškarac iz Velike Britanije uspio je položiti teorijski dio ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspio dati dovoljno točnih odgovora.

Britanski Driver and Vehicle Standards Agency nedavno je izvijestio o novom neslavnom rekordu. Muškarac, čije ime nije objavljeno zbog očuvanja privatnosti, uspio je proći teorijski ispit nakon što je prethodno pao čak 157 puta, a usput je potrošio oko 3000 funti (oko 25.500 kuna), prenosi Oddity Central.

Nekoliko medija prozvalo ga je najgorim vozačem svijeta, no drugi su ga opisali kao primjer ustrajnosti.

"Istina je što kažu - ne uspijete li iz prve, probajte ponovo... Polaganje vozačkog ispita može biti jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas treba mnogo više pokušaja nego drugima", rekao je za Lad Bible Mark Tongue, direktor tvrtke Select Car Leasing.

Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mjestu s najviše neuspjelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju. Podaci DVSA-a pokazuju kako je na drugom mjestu žena u tridesetima koja je pala 117 puta i još uvijek nije prošla, dok je na trećem mjestu žena koja je uspjela proći iz 94. pokušaja.

Pročitajte više