Tom Cruise i J. Lo oduševili plesom na dodjeli MTV Movie Awards

KOMIČNI ples Toma Cruisea i Jennifer Lopez oduševio je sinoć publiku na dodjeli MTV Movie Awardsa. Dok je pjevačica poznata po bujnoj stražnjici bila u seksi izdanju i sasvim prepoznatljiva, glumac je na pozornicu izašao kao lik Les Grossman kojeg je utjelovio u filmu "Tropska grmljavina", što mu je donijelo nominaciju za Zlatni globus.

Tom i J.Lo su si sinoć dali truda i pomeli plesni podij te osvojili publiku. Jennifer je ples i inače u opisu posla, a Cruise kaže kako je za uvježbavanje sinoćnjeg nastupa ipak potražio pomoć, i to od plesnog instruktora svoje supruge Katie Holmes.

"Radio sam s njezinom koreografkinjom Tyce Diorio. Katie nas je uvijek gledala kako vježbamo i uživala u tome. Ona je također plesačica, a i ja znam ponešto. Dodajte tome puno vježbanja i dobit ćete sinoćnji nastup. Uživao sam, bilo je stvarno zabavno", rekao je nakon showa glumac. Tom je očito odlučio pokazati sve svoje talente svojim obožavateljima. Tako je nedavno na londonskom koncertu benda Black Eyed Peas primio mikrofon u ruke i zapjevao. Sinoć se pretvorio u plesnu zvijezdu, a što je sljedeće na redu sigurno ćemo doznati uskoro. Glumac u posljednje vrijeme posvuda "iskače iz paštete", što ni ne čudi previše s obzirom na to da ima novi film "Knight and Day, u kojem glumi s Cameron Diaz, koji mora promovirati.

Dobitnici ovogodišnjih MTV filmskih nagrada su:

- Najbolji film: "Sumrak saga: Mladi mjesec"
- Najbolja muška izvedba: Robert Pattinson ("Mladi mjesec")

- Najbolja ženska izvedba: Kristen Stewart ("Mladi mjesec")
- Nova zvijezda: Anna Kendrick ("Up In The Air")
- Najbolja komičarska izvedba: Zach Galifianakis ("Mamurluk")
- Najbolji negativac: Tom Felton ("Harry Potter i princ miješane krvi")
- Najbolja tučnjava: Beyoncé vs. Ali Larter ("Obsessed")
- Najbolji poljubac: Kristen Stewart i Robert Pattinson ("Mladi mjesec")
- Najšokantniji trenutak: Ken Jeong ("Mamurluk")
- Najstrašnija izvedba: Amanda Seyfried ("Jennifer’s Body")
- Najbolji zločinac: Rain ("Ninja Assassin")
- Globalna superzvijezda: Robert Pattinson ("Mladi mjesec")

Pročitajte više