Tomislav otkrio tko ga proganja na Farmi: "Ne da mi da učim. I u praktikumu mi je"

Foto: Nova TV

VIDJEVŠI kako se Damiru konstantno učenje proteklog tjedna dobro isplatilo budući da je pobijedio Ankicu u dvoboju znanja, Tomislav je odlučio da će se ovoga tjedna malo više posvetiti učenju.

Međutim, Tomislavu učenje i ne ide tako lako kako je zamislio.

"Čitam, čitam, pamtim te rečenice i onda se sjetim ljudi koji su mi išli na živce", objašnjava Tomislav, a osoba koja mu, kaže, najviše ide na živce je Josipa.

"Ne da mi da učim na miru. I u praktikumu mi je! Ne da mi disati! I kada je nema pored mene i kada je ne vidim", dodaje.

Tomislav smatra kako se Josipa, sada kada je postala prva finalistica Farme, umislila i kako samo misli na Antu i Gorana te joj poručuje: "Sve je tebi palo u vodu, ali Tomo igra dalje, i to za pola milijuna kuna".

Josipa pak, za Tomislava kaže da je odličan glumac te dodaje kako je najveći problem što bi se u vanjskom svijetu mogla maknuti od njega, dok je na farmi prisiljena živjeti s njim i obavljati farmerske poslove.

"Traži bilo kakvu pažnju da privuče na sebe. Misli da je najpametniji sve dok mu netko ne stane na žulj", dodala je Josipa.

S obzirom na to da je Josipa već osigurana time što je postala prva finalistica, borba za ostanak vodi se između muških farmera. 

Pročitajte više