Tvit zvijezde "Malcolma u sredini" o seriji uznemirio fanove: "Slamaš mi srce"

Foto: Twitter

FRANKIE MUNIZ, zvijezda megapopularne serije Malcolm u sredini, objavio je tvit koji je napravio kaos na društvenim mrežama.

"Čekaj malo... Koja je ovo serija?", napisao je Frankie podijelivši fotografiju iz serije uz koju je stajao opis: "Samo se oni pravi sjećaju."

Naime, Frankie je ranije priznao da se zbog gubitka pamćenja gotovo uopće ne sjeća snimanja te hit serije.

"Nažalost, ne sjećam se većine 'Malcolma u sredini', gotovo se čini kao da to nisam bio ja", rekao je Frankie 2017. godine. Magazinu People otkrio je da je 2009. imao automobilsku nesreću u kojoj je slomio leđa, dok je 2012. godine počeo patiti od nasumičnih "mini moždanih udara".

Zbog toga je njegov tvit zbunio mnoge obožavatelje koji nisu bili sigurni šali li se Frankie ili se zaista ne sjeća. Neki su zaključili da se glumac sigurno šali na svoj račun pa su se pridružili fori, dok su se drugi rastužili jer su pomislili da on zaista ne zna koja je serija u pitanju.

"Pogledaj na Hulu, dobra je", "Smiješno je jer se ti zaista ne možeš sjetiti", "Isuse Kriste, stari", "Pokušavam skužiti ovu foru...", "Pa ne možeš se šaliti s tim", "Na sekundu sam se prepala", "Kvragu, ovo mi je slomilo srce", "Oh Bože, znam da se ne možeš sjetiti puno stvari iz tog vremena, ali ovo...", "Život nije fer", bili su samo neki od komentara.

Pročitajte više