Twitter preplavile fotke mladog Leslieja Jordana: "Bio je neodoljiv, pravi komad"

SMRT komičara i glumca Leslieja Jordana potresla je tisuće ljudi diljem svijeta. Jordan je poginuo za volanom svog BMW-a nakon što mu je, pretpostavlja se, pozlilo za volanom. Ekipa na društvenim mrežama danima se oprašta od njega, a sada su otkrili njegove fotke iz mladosti koje su ih potpuno oduševile.

Leslie Jordan je fotke iz mladosti objavio na svom Instagramu nakon što je postao globalna Instagram zvijezda tijekom pandemije.

Fotke su iz 80-ih, a ekipa ih tek otkriva.

Ekipa na Twitteru oduševljena je slikama koje se tamo sad masovno dijele. "Tražila sam fotke iz mladosti Leslieja Jordana i našla ovo. Sjajno je! Bog nije pravedan."

"Zašto do sad nisam vidjela fotke mladog Leslieja Jordana?"

"Bio je neodoljiv mladić. Pravi komad", pišu tviterašice.

 

Postao internetska zvijezda za vrijeme pandemije

Leslie je bio poznat po svojim ulogama u popularnim TV serijama poput Will & Grace, Hearts Fire, The Cool Kids, Call me Kat i American Horror Story. Mlađe generacije vjerojatnije će se glumca sjećati iz njegovih viralnih videa tijekom pandemije. 

Glumac je na početku pandemije imao oko 80 tisuća pratitelja, a zahvaljujući zanimljivim i smiješnim videima koje je objavljivao za vrijeme karantene, dobio je 5.8 milijuna pratitelja.

Pročitajte više