U Dublinu uhvatio američku turistkinju za pozadinu, nije znao da je powerlifterica i gadno je požalio

Foto: Twitter

AMERIČKA turistkinja suprotstavila se napasniku u Dublinu te postala hit na Twitteru.

Leanna Carr iz Colorada na Twitteru je napisala kako je prošli tjedan hodala jednom ulicom u Dublinu, kad ju je netko s leđa uhvatio za pozadinu.

Dodala je kako se muškarac histerično smijao te joj rekao, s obzirom na to da je Amerikanka, da joj se to vjerojatno svidjelo. 

26-godišnjoj powerlifterici to je bilo previše pa je muškarac dobio šakom u facu, a fotografije ozlijeđene ruke objavila je na Twitteru.

Kasnije je rekla za The Independent da ju je na reakciju natjerala kombinacija šoka i ljutnje. "Nikad nisam nasilna, i nikad dosad nisam nikoga udarila... no bila sam toliko ljuta i prepuna adrenalina da sam reagirala tako što sam ga udarila. Pogodila sam ga u obraz, tvrdo", rekla je.

Kad mu je viknula da više ne dira tako djevojke, naljutio se i mislila je da će uzvratiti. No nekoliko prolaznika interveniralo je i reklo mu da se udalji.

Iako je potresena iskustvom, Leanna se nada da će pozitivan odjek viralnih fotografija njezinih šaka pomoći o podizanju svijesti o seksualnom uznemiravanju, ali možda i potaknuti druge žene da se probaju obraniti.

Pročitajte više