STRAVIČNO! Nevjerojatno! Kliknite ovde i pročitajte šta se dogodilo!

Foto: Index

STRAVIČNO! Nevjerojatno! Kliknite ovde i pročitajte šta se dogodilo! Katastrofalna saobraćajna nesreća! U frontalnon sudaru države Hrvatske s vlastitin građanima, nastradalo je oko tri mijuna ljudi. Točan broj se još utvrđuje, a strahuje se da ispod krša ima još žrtava.

Iako se nesrića dogodila prije 25 godina, "spasioci" još uvik tragaju za žrtvama. Procjenjuje se da je više od pola mijuna ljudi nestalo, premda su se neki pronašli u Irskoj, Njemačkoj, Norveškoj... O uzrocima sudara se i dalje špekulira.

S obziron da na mistu nesriće nisu uočeni tragovi kočenja, pretpostavlja se da je država sudar izazvala vozeći neprilagođenon brzinon. Je li država hotimično udrila u vlastiti narod? Radi li se o terorističkon napadu? Je li vozač bio vezan i kako je pobiga iz institucije? U ovon trenutku nemamo odgovore na pitanja.

Glasnogovornica Policijske uprave odbija dat izjavu za preživjelu javnost dok istraga ne završi. No, iz pouzdanih izvora saznajemo da državi ne ide u prilog šta je, prouzročivši sudar, pobigla s mista nesriće, te da potraga za (ne)odgovornin vozačen još uvik traje.

Donosimo nekoliko najpotresnijih ispovijedi očevidaca.

Nedan Previd-Ošević: "Grozno! Bio san na safariju kad se to dogodilo. Čuo se glasni BUM!, a onda je uslijedila Teorija velikog praska. Nabrzinu san pokupio slike, rogove i nešto umjetnina, ali sve je dobro završilo. Osta san netaknut u sudaru."

Cijepan Kesić:"Još od osandesetih pratin kud ovo ide i, da se ne lažemo, zna san da će bit belaja! Nisan očekiva ovoliko ranjenih, ali vidilo se da je vozač bio pod utjecajen opijata. To se dogodi kad stari ideolog dobije novu državu. Nije se za nju uznojio, pa ne zna cijenit šta ima."

Živo Kanader: "Vozijo san uobičajenon ruton MOL-banka kad se začuo prasak. Nisan ima vrimena ni razmislit, a narod mi je već bio pod auton. Nisan kočio. Zna san da s novin bemvejcen mogu proć bez ogrebotine."

Glasko Narodić: "Govorio san da ne moremo gurat državu na vakoj uzbrdici. I tad je proklizavalo. Kako i neće kad je više njih koji side negoli nas koji guramo. Žaj mi je šta su mahom stradali nejač, žene, muškarci, intelektualci, nezaposleni. Ma šta ću duljit, jad i tuga...."

Šta o tome misli država?

Država: "Kvragu i kaljuža! Ovo mi je 25-ti put da polažen vozački...Prč ti irudov! Alo, EU? Tribala bi nan vučna služba! Ponovo, dašta nego ponovo! Ne, ne, nismo kočili, procijenili smo da je bolje bez naglih pokreta. Kako? Platićemo, uzmite štogod rezervnih dijelova! Naravno da je narod uključen u cijenu. Dobro, dobro, konzultirat ću se sa svojima, ali smatrajte to riješenin! He, he, ovo ću ti se konzultirat! Boli me kurac za motor, kupit će narod novi. Samo da se izvučen. Kud baš u glib? Aha, kazat ću da je glib ljekovito blato. Ko se namaže njime, pomladit će se. Pogotovo prajci kojima ne smeta valjat se u glibu. Ljekovito blato vraća uspomene na suverenost i nezavisnost Naše Drage Hrvatske. U glibu smo svoji na svome."

Upravo smo dobili izjavu glasnogovornice koju prenosimo u cijelosti:"Bog i Hrvati! Opsežnon istragon pod kodnin imenon Čula-rekla-kazala-Zatajila, utvrđeno je da je narod, pretrčavajući priko nedozvoljenog socijalizma, naletio na državu. Narod u tranziciji često je meta nesrića, a kako se u ovon slučaju radilo o Hrvatima, šteta (ni)je velika. Ulupljenu državu unesrećeni su dužni doživotno popravljat vlastitin novčanin sredstvima. Živimo u demokratskon društvu di se svak slobodno more itnit pod državu ili u glib, stoga država ni ubuduće neće kažnjavat slične ispade. Za dom spremna!"

Stravično! Užasno! Frapantno! Nevjerojatno! (Us)kliknite ovdje!

Pročitajte više