U javnost procurile "gay fotke" najpoznatijeg srpskog manekena

PETAR PEROVIĆ u Srbiji je poznat kao uspješni maneken i sudionik Big Brothera, a odsad i kao prvi pripadnik tamošnjeg modnog svijeta koji je, dopustivši objavu fotografije, otvoreno priznao da je homoseksualac. Maneken se, naime, zabavljao u poznatom gay klubu Billy u Milanu, a fotografiju na kojoj gol do pojasa pozira s prijateljem prenijeli su brojni mediji na Balkanu.

Iako se o seksualnim sklonostima poznatog manekena često pisalo, on se uvijek trudio demantirati priču, a nerijetko se, pišu srpski mediji, s prijateljicama dogovarao da mu glume djevojke. To, sudeći po fotografiji, više neće morati činiti, a u vodu padaju sve priče o ljepoticama koje je "bario" na svojim inozemnim modnim putovanjima.

Klub Billy inače je jedno od najpoznatijih gay odredišta u Italiji, a u njemu se redovito zabavljaju osobe iz tamošnjeg javnog života. Billy se početkom ovog desetljeća "proslavio" po raskalašenim zabavama, drogi i orgijama, a posebno je popularan zbog tematskih večeri - fetish, pink, lesbo, chocolate...

D.K.
Foto: billyclub.it

Pročitajte više