Uplakana gomila i trbušni ples pozdravili Khanov album prvijenac

MLADI reper Khan, pravim imenom Matija Gečević, jedva je dočekao promociju svog prvog albuma naziva "Skandal" sinoć u u Saloonu gdje se okupila njegova obitelj, prijatelji i ljubitelji odličnog hip-hopa. Iako mu ovo nije bio prvi nastup u životu, Khan je želio posebno izdvojiti sinoćnji nastup jer je u mnogočemu bio jedinstven: "Najviše sam oduševljen reakcijom publike s kojom smo jučer ostvarili odličnu komunikaciju. Album je u prodaji tek deset dana, a reperi koji su došli znali su pjevati sve pjesme, tako da je atmosfera bila pregenijalna!", rekao je Khan čija je majka Gordana ujedno i njegova menadžerica, a sinoć joj je otpjevao pjesmu "Draga mama" koju je na albumu posvetio samo njoj.

"Najprije se mama rasplakala, onda se publika rasplakala i na kraju smo svi plakali. Kako nije mogla izdržati, mama se popela na pozornicu i zapjevala s nama", presretan je bio Khan koji je za nastup pripremio posebno bijelo odijelo koje je uskladio s "reperskim lookom", a niti njegova pratnja, Replik i Jay Lee iz Khanove grupe DBP, nisu bili manje šarmantni. Kako reperi ipak znaju što masa voli, posebna gošća večeri bila je 25-godišnja trbušna plesačica Sandra koja je svojim seksepilnim pokretima dodatno zapalila već ionako dobro raspoloženu publiku.

"Hip-hop je super,  priča život i opisuje ga na poseban način"

"Prejeben je! Sve je super, jebene tekstove frajer ima, jebeno repa i iz jebene Dubrave je frajer, tako da je najbolji", rekao je 17-godišnji Tomislav, jedan od nabrijanih repera u publici koji je naglasio kako je hip-hop super jer "priča život i opisuje ga na poseban način". Na promociju su došli i Khanovi suradnici Marko Gačina koji je producirao album, Filip Filković koji je režirao Khanov prvi spot za pjesmu "Moj dan" i Matijina djevojka Nataša.

Matija Gečević Khan dolazi iz zagrebačkog kvarta Dubrava, ima 22 godine te studira novinarstvo. Član je DBP (Dying Breed Productions) kolektiva i hip-hopom se bavi šest godina. S hip-hop kulturom prvi se put susreo 1996. godine, a 2002. je i sam počeo stvarati rap glazbu.

Više fotografija s Khanove promocije u Saloonu pogledajte na Indexovom Nightlifeu!

L.V.
Foto: G.P.

Pročitajte više