Valentina napustila kuću, nominirani Antonija i Saša

STUDENTICA s Čiova koja tvrdi da je vidjela vanzemaljce napustila je kuću nakon 84 dana jer je njen izlazak podržalo 63 % glasača.

Antonija je ponovo nominirana jer su za nju glasali svi dečki, a po prvi puta mogućnost eliminacije iskusio je i dugokosi Saša koji tvrdi da je zbog toga neizmjerno sretan jer će tako saznati koliko ga gledatelji vole i podržavaju.

Ovoga puta o ishodu nominacija odlučivao je Alen koji je "izdao" muške stanare i umjesto Marine glasao za Sašu. Ona ga je očito smotala oko malog prsta iako je jednom u ispovjedaonici priznala da nije njen tip muškarca.

Mladić obrijane glave ostao je šokiran i bez riječi nakon što je voditeljica objavila nominirane kao da je tek tada shvatio svoj postupak.

Na glasanju mu je najviše zamjerio Zdravko koji je pred svima izjavio da je strašno razočaran rezultatom nominacija jer je očito mislio da će Alen ipak držati mušku stranu.

Nakon večere od toplih sendviča stanari su se brzo povukli u spavaonice ne komentirajući uspješno obavljeni tjedni zadatak u izvrsno napravljenim stolicama i stolicama za dječji vrtić u Vinkovcima.

Među zadnja četiri natjecatelja sigurno će se naći Alen, Marina i Zdravko, a da li će "favorit" Saša izbaciti Antoniju tek će se vidjeti.

Pročitajte više