Vedran Ćorluka ekskluzivno za Index: Moja zaručnica Iva i ja još smo skupa!

SAPUNICA na relaciji mediji-Ćorluka-Buzov, koja ovih dana puni medijske stupce, dobila je završni epilog i samim je time, nadamo se, napokon okončana. Naime, jedan dnevni list danas je objavio da je veza hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke i zagrebačke studentice prava Ive Buzov ugledala svoj kraj nakon što je Čarli preko medija saznao da je Iva nasred ulice pijana pokazivala sise, dok ju je snimala također pijana buduća vjenčana kuma Matea.

Podsjetimo, u medije je prije deset dana  procurila amaterska, mobitelom snimana videosnimka na kojoj zaručnica hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke, Iva Buzov, oskudno odjevena i vidno pijana stoji nasred ceste, pokazuje sise, psuje te zavodi nekoliko mladića koji su se automobilom zaustavili u njezinoj blizini. Snimka je, prema pisanju tog medija, bila glavni razlog njihove svađe i prekida, no svi oni koji su se veselili prekidu zaruka između 22-godišnjeg igrača Tottenhama i 22-godišnje studentice mogu to prestati.

"Žalosno je da se svakakve laži povlače po medijima"

U telefonskom razgovoru za Index Iva nam je poručila da ne želi ništa komentirati, te nam savjetovala da kontaktiramo Vedrana za bilo kakvu informaciju o njima. Samo nekoliko trenutaka kasnije Vedran se javio i demantirao napise o njegovu prekidu zaruka. "Sada me nazvala Iva i rekla da ste ju zvali vezano za naš prekid, pa sam ja odlučio nazvati vas i sve to demantirati. Nismo prekinuli, nas dvoje smo još uvijek skupa", rekao nam je mladi reprezentativac.

"Žalosno je da se svakakve laži povlače po medijima, pa sam tome odlučio stati na kraj", poručio je nogometaš koji se ovih dana u Zagrebu priprema za utakmicu s Andorom. "Ne mogu vjerovati čime se sve ljudi bave i gdje sve guraju nos", razočaran je Ćorluka koji se očito još uvijek nije navikao na medijsku pozornost nevezanu za njegove sportske uspjehe koja mu se u posljednje vrijeme, zahvaljujući zaručnici Ivi, itekako pridaje, a nogometaš se i zahvalio "što ne objavljujemo netočne informacije bez njihove prethodne provjere".

Jedan od najljepših nogometaša po sudu mnogih žena nije slobodan, premda bi to mnoge pripadnice ljepšeg spola htjele. Vedran i Iva, dakle, još su uvijek u vezi. Zasad znamo da Čarlijeva tetovaža još uvijek ima svrhu. Podsjetimo, Vedran je na desnoj ruci dao tetovirati ime i datum rođenja njegove voljene odabranice, a očito je znao što hoće kad ju je dao izraditi jer ga ni ovakav skandal nije dao naljutiti do te mjere da prekinu zaruke.

S.C.
Foto: Index

Pročitajte više