Victoria Beckham: Primjećuju me samo gayevi...

VICTORIA BECKHAM je zaključila kako se sviđa samo homoseksualcima. "Svi muškarci kojima se ja sviđam su gay, istina je", Posh je rekla novinaru The Suna. Sreli su se u londonskom hotelu Dorchester i nakratko popričali, pa mu je Becks ispričala kako se "strejteri" više uopće ne okreću za njezinom pojavom.

Davida Beckhama mediji su često prozivali homoseksualacem, barem dok se pojam metroseksualac nije udomaćio u svjetskim tabloidima - David se ne boji istraživati svoju žensku stranu, ne samo po pitanju emocija, već i po pitanju izgleda, Victoria se povjerila svojem starom poznaniku. "Nije ga strah lakirati nokte, nositi sarong ili ići na depilaciju", dodala je, objašnjavajući kako to ne umanjuje njegovu muškost.

Victoria je otputovala u London kako bi sa svojom majkom provela Majčin dan i obavila "mali" šoping, dok je David, koji također ima svoje redove obožavatelja u gay populaciji, ostao u Los Angelesu zabavljati obitelj Cruise, ili im biti moralna podrška, ovisno o tome u kojoj se fazi svojeg turbulentnog braka Katie i Tom sada nalaze.

Victoria se nedavno našla u žaru još jednog holivudskog skandala zbog podizanja tužbe protiv brenda Rock&Republic, za kojeg je dizajnirala liniju traperica. Iako su je čelnici proizvođača odjeće optužili kako za promociju linije nije "mrdnula ni malim prstom", te kako je k tome još i odabrala jeftine i nekvalitetne materijale za njihovu izradu, Victoria je svejedno izračunala da joj kompanija duguje 50 milijuna dolara i mrtva hladna podigla tužbu.

"Takva sam zbog strukture lica"

Victoria Beckham dugo je vremena bila na udaru kritika zbog svog vječno ozbiljnog lica, ali bivša Spajsica za to krivi Majku Prirodu, a ne promjenjivo raspoloženje. Victoria, ruku na srce, ima puno razloga za osmjeh - zgodnog supruga, zdravu djecu i milijune na bankovnom računu, pa 34-godišnjakinja za preozbiljan izgled krivi strukturu svoga lica.

"Kada gledam svoje fotografije, vrlo često pomislim 'Ti odvratna kravo!', ali pomirila sam se sa činjenicom da ću vjerojatno uvijek tako izgledati. Ako se ovakva ljudima sviđam to je super, a ako ne - opet dobro", rekla je Posh koja je sretna što se preselila u Los Angeles. "Ovo je super mjesto za odgoj djece i odlično je za moju karijeru. Što se tiče Davida, on je ovdje došao da promijeni nogomet u Americi i vjerujem da će u tome i uspjeti", ispričala je Victoria.

Posh se trenutno nalazi u Londonu gdje je otputovala na promociju svoje modne marke "dVb". Kaže kako je modni svijet njen poziv, a pjevanja se, poslije propale  turneje sa Spice Girls, potpuno odriče. "Više nikada u životu neću pjevati, bilo je dovoljno. Svoj sam mikrofon spremila na tavan i tamo će ostati, a moj život sada kreće u drugom smjeru", najavila je, ako ćemo joj vjerovati, sada već bivša pjevačica.

V.V., K.H.

Pročitajte više