Video - Aguilera se osramotila na Super Bowlu: Pobrkala riječi himne pa se ispričala

CHRISTINA AGUILERA osramotila se prilikom pjevanja američke himne uoči nedjeljne utakmice velikog finala američkog nogometa, popularnog Super Bowla, odigranog između Green Bay Packersa i Pittsburgh Steelersa (31:25) na Cowboys Stadiumu u Arlingtonu. Iako je višestrukoj dobitnici Grammyja pripala čast da se pridruži zvijezdama među kojima su i Carrie Underwood, Billy Joel, Diana Ross, Neil Diamond, Mariah Carey te Beyonce Knowles, a koji su ranijih godina pjevali himnu, Aguilerin je nastup ispao sramotan jer je pobrkala riječi himne.

Zbog pogreške je 30-godišnja Aguilera uputila službenu ispriku: "Toliko me ponijela pjesma i atmosfera, da sam se izgubila. Iskreno se nadam da svi osjećaju moju ljubav prema zemlji i da je do svih ipak uspio doprijeti pravi duh himne".

U poluvremenu Super Bowla je atmosferu podizao The Black Eyed Peas, a na pozornici su im se pridružili i Slash te Usher. Procjenjuje se kako je finale putem malih ekrana gledalo više od 100 milijuna ljudi, a na stadionskim tribinama su se ponovno našle brojne poznate face.

Pročitajte više