Video: Farmeri bi akciju, a ne samo priče o "majmunu i drkici"

"IMA ŠUGE od novinara, forumaša... Sve je puno žutila i tko zna kakvu priču mogu napraviti iz naše zajebancije", zaključio je Davorin Bogović nakon što su farmeri poveli priču o tome kako ih je Nova TV prikazala u protekla tri tjedna. "Svaki dan me zafrkavaju s Hanom, a ja imam djevojku. Moja djevojka ovo gleda pa kad izađem će mi kenjati", rekao je Rafo, zabrinut za budućnost svoje dosad stabilne veze.

Farmerima je dosta priče o seksu i raznih aluzija kojima se zabavljaju proteklih dana, a Davorina su priče o "majmunu i drkici" dovele "do ruba". Aleksandra se, pak, bavi pričama o higijeni - čula je Hanu kako spominje njezinu "nebrigu o čistoći", što je bio dobar povod za svađu. "Misliš li ti da sam ja neuredna? Pitam samo tako, misliš li da ne održavam higijenu?", pitala je Alex Hanu i svađa je počela.

Nakon što su farmeri poslali Yo u izolaciju i izabrali je za prvog večerašnjeg dualista, gazdarica Ivana uspjela je uhvatiti trenutak da konačno nekome kaže što o tome zapravo misli. Ispovjedila se Lupinu, podcjenjujući posao domaćice i kuharice koji Yo obavlja od dolaska na Farmu. "Ja sam žena i znam što znači biti u kuhinji… nabacat' povrća u zdjelu i skuhat. To je jebeni posao, umoriš se ko konj. Ma bjež´ Boga ti“, rekla je Ivana. Stanarima je poručila da ne prave drame oko showa, jer su bili upoznati s pravilima igre prije nego što su uselili na Farmu, te da "tko nije u stanju, neka ide doma".

Reakcije farmera na izbor Yo za prvu dualisticu bile su podijeljene. Iako im je Josipa poželjela više sloge i razumijevanja u budućim danima, u kojima, nada se, nje neće biti, nije dugo trebalo da se razgovor skrene na svađu i predbacivanje. Lupino je ponovo iznio svoju teoriju "istarskog klana" kako bi objasnio princip po kojem se na Farmi prijateljstva sklapaju, što je izazvalo bijes i zgražanje ženskog dijela populacije.

Kako su Davorin i Rafo jučerašnje nesuglasice brzo izgladili, dobronamjerni farmeri jedva su dočekali Davorinu prišapnuti kako ga je Rafo sinoć ponovo ogovarao. Za ručkom je, kao i obično, uslijedila žustra rasprava o novom tračerskom naletu, ali Davorin se nije baš previše obazirao.

Objasnio je farmerima koji dio života u izolaciji njemu najteže pada - nikako da se navikne na život bez žene pa ga napetost muči više nego obično. Problem rješava tako da si svaku večer "lijepo baci majmuna u nesvijest" pa se onda brzo smiri nakon što jednako tako brzo i plane.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

D.K., V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više