Video: Farmeri preuzeli primat u tračanju, sve oči uprte u Nenu

POBOŽNI gazda Rafo, koji se nikome ne želi zamjeriti, jedva je odlučio koga odabrati za sluge, pa mu je Svizac olakšao život moleći ga da upravo on bude jedan od sluga. Nakon što je prihvatio Alenov prijedlog, Rafo je s njim u kuću za sluge smjestio Nenu Pavinčića.

Neni ta odluka nikako nije dobro sjela prozvavši Alenov potez "junačkim" aludirajući na sigurnost u farmerskom klanu. Naime, Neno smatra da Svisca njegove "prijateljice" s Farme nikako neće imenovati za prvog duelistu, te je zbog te konstatacije Rafu nazvao slijepcem.

"Mislim da Alen nipošto nije zaslužio da bude sluga, jer je osoba koja ovdje mjesecima radi spletke, a ako ti to ne vidiš onda si slijepac", bijesan je bio Neno koji je svojom izjavom farmere optužio za manipulaciju. Čak niti Rafo nije uspio ostati ravnodušan na Nenov "ispad" pa mu jer odbrusio riječima: "Sluga je Alen i gotova priča".

"Tko se neće boriti, ja ću ga šakom!"

Dakako, uvrjedljiv Pavinčić je odmah zalupio vratima i pokupio se van iz sobe što su farmerice odmah morale prokomentirati. "Ja bih ga diskvalificirala, jer ne želi raditi!", rekla je Jelena na koju se nadovezala Dvina:  "Iako sve znam, ne želim se boriti. U ringu ću reći da prepuštam ostanak čovjeku koji je ovamo došao zbog para. Ja sigurno nisam!", ljuto je izjavila Dvina koja je Neninu optužbu da je netko među njima manipulator, shvatila je jako osobno. "Mi ćemo se svi boriti! Je li jasno? Tko se neće boriti, ja ću ga šakom!"

Iako je došlo toplije vrijeme pa se farmeri više ne mogu izvlačiti kako im je otežano pranje ili okopavanje vrta "jer se smrzavaju i lede im se ruke", čini se kako je njihova lijenost prevagnula pa je vrt i dalje zapušten. Po dogovoru s Mladenom farmeri će napraviti bio gorivo, a uzorak istog su iskoristili da napune rezervoar u traktoru i jurišaju farmom "kao da su na off roadu".

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više