VIDEO Je li ovo suludo ili normalno? Ekipa podivljala kad je vidjela s čim se igra ova curica

Foto: Facebook

SVA DJECA prije ili kasnije požele imati kućnog ljubimca. I dok se većina odlučuje za psa, mačku ili sličnog krznenog prijatelja s kojim se mogu maziti, ova djevojčica se sprijateljila s pitonom.

Video koji je podijelio njen otac Ed Taoka na svom Facebook profilu i u kojem se vidi kako se djevojčica opušteno gleda televiziju s golemim žutim pitonom, dobio je gotovo devet milijuna pregleda.

Radi se o kućnom ljubimcu imenom Cher, zmijom dugom 3,6 metara.

"Moja kći je savršeno sigurna. Svaka interakcija djeteta i pitona je pod nadzorom. Zmija nas ne želi ni ugristi ni pojesti. Znate li što zmije jedu? Štakore. Moja odbija jesti bilo što drugo. Pokušao sam joj dati kunića, ali jako je izbirljiva. Nitko od nas nikad nije bio ugrizen. Naše su zmije rođene i odrasle s ljudima i nosimo ih po rukama od kad su došle na svijet", objasnio je ispod videa.

Iako su se našli i drugi ljubitelji zmija kojima se ovaj video učinio simpatičnim, komentari su bili većinski negativni. Ljudi su istaknuli da zmija nije prikladan ljubimac, osobito ako imate dijete, da se nikad ne zna što se može dogoditi, a mnogi su roditelje nazvali neodgovorinima. 

Ed je na kraju objavio i status u kojem se obratio hejterima. 

"Da preteknem sve idiote. Nazvao sam socijalnu službu i objasnio im o čemu se radi. Rekli su mi da ionako ništa ne bi mogli poduzeti jer to i nije problem. Čak su mi i zahvalili što sam nazvao. Rekao sam im da su dobrodošli kad god žele navratiti", napisao je on. 

 

Pročitajte više