Video: Lady Gaga pohađala je katoličku školu i prolazila s odličnim



KADA pogledate fotografiju mlade brinete, koja kosu drži svezanu u rep i izgleda sasvim konvencionalno, nikada ne biste pomislili da se radi o Stefani Germanotta, odnosno Lady Gaga. Svi  je znamo kao provokativnu ženu koja stalno šokira.

Lady Gaga je pohađala školu kod časnih sestara

Ovaj put je šokirala time što su mediji otkrili nešto što nitko nije očekivao - da je imala idilično djetinjstvo. Naime, malena Stefani odrasla je u konzervativnoj obitelji koja joj je priuštila vrhunsko obrazovanje.

Klavir je počela svirati sa četiri godine, pohađala je školu u samostanu sestara "Presvetog srca Isusova" (kao  i Paris Hilton), a svoju prvu pjesmu sastavila je s trinaest godina. U dobi od 17 godina priznata joj je diploma iz glazbe na sveučilištu u New Yorku.

Lady Gaga otkriva polako sva svoja lica, jer kada se sjetimo da je do prije koju godinu molila svaki dan, čitala Rilkea i štovala Beethovena, njezin sadašnji imidž opake cure pada u vodu. Osim glazbe, odlično je upućena i na području filozofije. Svojim provokativnim izgledom i nastupima sve nas je dobro nasamarila, jer nitko nije očekivao od nje da je nekad bila posve prosječna djevojka iz susjedstva.

Pročitajte više