Video - Starici za 100. rođendan ispunili želju i doveli stripera: Uživala sam kad je skinuo hlače



RODBINA Clare Ormiston iznenadila se kada je čula što ona želi za svoj 100. rođendan. Naime, vremešna Claire zatražila je stripera, a obitelj joj je tu želju i ispunila. "Pitali smo mamu prije nekoliko mjeseci što želi za svoj rođendan i ona je imala nekoliko prijedloga. Prvi je zapravo bio let na Mjesec, ali nakon što je uvidjela da je to prilično nemoguće onda je rekla da želi stripera. Nisam mogla vjerovati. Ima uvrnuti smisao za humor, ja sam umalo pala sa stolice", izjavila je njena kći Marguerite.

Ipak, želju su joj ispunili i našli joj stripera kojemu je umjetničko ime Scorpion. "Uživala sam kad je skinuo hlače, definitivno je izmamio smiješak na moje lice", izjavila je starica.


Prijateljica Barbara ipak je bila prilično iznenađena. "Rekla sam Clare kako ćemo imati lijepu tortu te uživati u klasičnoj glazbi nekog kvarteta, a kad mi je ona rekla što zapravo želi nisam mogla vjerovati. Njen šogor je počeo umirati od smijeha. Nakon toga mu je rekla `Ti misliš da sam ja stara, zar ne? Ali ja tek sad sazrijevam`", ispričala je Barbara. Dodala je kako je Clare puna života te je nije uspjela pokositi ni smrt supruga prije tri godine zahvaljujući njenom uvrnutom smislu za humor koji je drži na životu.

I striper je komentirao neobičnu 100-godišnju proslavu rođendana. "Ovo je prvi puta da sam plesao nekome za 100. rođendan. Clare je rekla kako je uvijek željela stripera, e pa dovoljno dugo je čekala! Ali ovo je bio vrlo poseban dan i zaista je u njemu uživala", ispričao je.

Pročitajte više