Viktor Drago o nastupu u "Zvijezde pjevaju": Išli smo gotovo nespremni na scenu


VIKTOR DRAGO nezadovoljan je sinoćnjim nastupom u showu Zvijezde pjevaju kada su Natali Dizdar i on završili na predzadnjem mjestu i bili na rubu ispadanja. Zbog brojnih obaveza, pogotovo onih na Cro a Porteru, nisu stigli vježbati i Drago smatra da su imali sreće što nisu ispali. "Stvar je sreće što smo dalje prošli. Nismo imali probe kroz tjedan, išli smo gotovo nespremni na scenu. Trudit ću se opravdati povjerenje u sljedećem nastupu", rekao nam je stilist.

"Natali je u stvari jako topla osoba"

Jako je zadovoljan svojom pjevačkom mentoricom, Natali Dizdar koja je u prošloj sezoni showa odnijela pobjedu. "Jako je ugodno s njom surađivati. Natali je u stvari jako topla osoba i mogu reći da je vrijeme koje provodim s njom, kvalitetno provedeno vrijeme", smatra Drago koji nikako nije zadovoljan svojim pjevanjem u emisiji i misli da može puno bolje pjevati. "Mogu slobodno reći da nijednom nisam pjevao na način na koji mislim da mogu. Vidi se da imam tremu, jer mi to na kraju krajeva nije profesija. Pjevam puno bolje kad nemam tako brojnu publiku", rekao je poznati stilist.

"Takve su opaske publici zanimljive i on ima pravo na njih"

Favorite u showu nema, već ističe da su mu svi jednako dragi. "To su stvarno divni ljudi, bilo bi mi jednako drago vidjeti bilo koga od njih kao pobjednika", kaže on i dodaje da ne zamjera Husu što mu je kritizirao čizme nakon nastupa. "Ne ulazim u to. Gospodin ima pravo na svoje mišljenje. Takve su opaske publici zanimljive i on ima pravo na njih", rekao nam je Viktor Drago.

"Vidjela sam da zbilja mogu jako puno skakati"

Za razliku od stilista, simpatična voditeljica Tamara Loos vrlo je zadovoljna svojim nastupom za koji je dobila visoke ocjene. "Radilo se o pjesmi koju sam s guštom otpjevala. Kad sam danas gledala snimku, vidjela sam da zbilja mogu jako puno skakati. Užasno sam hiperaktivna", rekla nam je Tamara uz smijeh. Vrckava voditeljica i njen pjevački partner Marko Tolja u svakoj emisiji dobivaju pohvale i visoke ocjene, ali još ni jednom nisu bili najbolji.

"Marku kažem da mi se ne da pjevati i idemo na kavu"

"Super je to što smo u vrhu, nisam to opće očekivala. Ovo je i više nego dobro", kaže Tamara koja se odlično slaže sa svojim pjevačkim partnerom Markom Toljom. "Super je, zezant. Ja fakat uživam s njim. Ne moram se praviti, samo mu kažem da mi se ne da pjevati i idemo na kavu", rekla je uz smijeh. "Popušta mi, jer kuži da mi koncentracija ne traje dugo pa je bolje i za mene i njega da prekinemo nakon kojih 10 minuta rada", ispričala nam je voditeljica.

"Prijatelji su se čudili što znam pjevati"

Svojim pjevačkim napretkom je relativno zadovoljna, jer kaže da nema više tremu kao u prvoj emisiji pa se može koncentrirati na samu izvedbu. "Pjevački je tak kak je. Ja sam potpuni amater i nema smisla da me Marko sad uči pjevati. Može se raditi na odabiru pjesme, ali ne toliko na samom pjevanju. Mi odaberemo jednu pjesmu pa drvimo po njoj", kaže Tamara i dodaje da su se njeni prijatelji začudili da ona uopće zna pjevati, jer inače ne pjeva pred ljudima. "Kad su me čuli, rekli su 'Pa ti znaš pjevati'. Inače kad sam u društvu pjevala uvijek sam se kreveljila i glupirala, nisam to ozbiljno shvaćala", kaže ona.

"Pripremam se za nastup u stilu - ja ću sad tu doći i malo otpjevati"

Njeni favoriti u showu su Boris Mirković koji pjeva u paru s Ivanom Husar te Mare Milin koja pjeva s Đanijem Stipaničevim. "Mirković mi je super. S njim se dosta zafrkavam, imam dobar odnos s njim. On me diže kad sam loše volje. Ove glumice su mi isto super, Vilenica i Ines", kaže vrckava voditeljica koja se ne boji ispadanja, jer se od samog početka pripremila na to da će jednom ispasti. Nije je strah niti žirija. "Mislila sam da će mi biti veća frka sa žirijem. Dujmić mi je super, on uvijek kaže 'Meni je to ok'. Ksenija je isto divna, objašnjava ko profesor", smatra Tamara. Cijeli show doživljava kao zabavu i ne opterećuje se s natjecateljskim dijelom. "Pripremam se za nastup u stilu - ja ću sad tu doći i malo otpjevati", rekla nam je simpatična voditeljica uz smijeh.

Pročitajte više