VIP gost: Osoblje hotela razveselio slonić koji je prošetao hodnicima

Screenshot: Twitter

MALOBROJNI gosti i osoblje hotela u Šri Lanki ostali su zaprepašteni kada je hodnikom prošetao slon. Videosnimka prikazuje najveću kopnenu životinju koja tiho korača hodnikom i istražuje predmete u svojoj blizini.

Dok opušteno šeta predsobljem, slon detaljno razgledava nepoznato okruženje. Zatim surlom prelazi preko svjetiljke koja ukrašava predsoblje.

Snimku na Twitteru prati niz šaljivih komentara. Jedan korisnik tvrdi da se slonu nije baš svidio luksuzni hotel, jer nema svježe trave u ponudi.

Drugi korisnik vjeruje da slon želi opuštanje u wellness centru:

"Cijelo vrijeme čeka nosača kovčega koji bi se pobrinuo za njegovu surlu", bio je još jedan od komentara. .

Šri Lanka je posljednjih godina poznata po pažljivom odnosu prema divljim životinjama, ali prisustvo slonova u hotelima prava je rijetkost. .

U Zambiji postoji hotel Mfuwe Lodge koji je prijateljski nastrojen prema najvećim kopnenim životinjama. Krdo slonova barem jednom godišnje svrati u dvorište hotela, jer je sagrađen na njihovom prirodnom putu. Tu životinje nalaze predah i okrepu, a vrt obiluje plodovima manga. Susret s ljudima ih pretjerano ne uzbuđuje. Poslije kratkog odmora nastavljaju svoj put.

Ovaj fenomen postao je zaštitni znak resorta u Zambiji i svake godine privlači sve više turista.

Pročitajte više