Vodimo vas na koncert Harisa Džinovića u Areni Zagreb

JOŠ su svega dva tjedna ostala do velikog koncerta kojeg će Haris Džinović održati 18. lipnja u Areni Zagreb. Na zagrebačkom koncertu, od kojeg, kako kaže, očekuje sve najbolje, Haris će predstaviti i novi studijski album “Magic”, a s obzirom na to da je u karijeri punio beogradsku Arenu, stadion Koševo i brojne prostore gdje stane po nekoliko desetaka tisuća ljudi, vjeruje kako će i u Zagrebu odziv biti velik. Haris će ponovno izvedbom nekih od svojih najvećih hitova, poput “Kako mi nedostaješ”, “I tebe sam sit, kafano” i “Ostarit ću, neću znati” dirnuti poklonike narodne glazbe.
 
Koncert počinje u 20 sati, ulaznice su već u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventa, Profil Megastoreu ( Bogovićeva 7 ), a mogu se i rezervirati u Daru s neba, Zagreb, Martićeva 67/1, gdje postoji i ograničeni broj VIP ulaznica, salonskih mjesta te mjesta u ložama. Cijene ulaznica za tribine 1 koštaju 130,00 kn, za tribine 2 ulaznica je 150,00 kn te za parter 130,00 kn.  Kao predgrupa nastupit će skupina Koktelsi iz Opatije, koja će se pobrinuti da ta prekrasna večer započne opuštajućom atmosferom i vrhunskom zabavom.

Osvoji ulaznice

Pet najbržih čitatelja Indexa ima priliku osvojiti po dvije ulaznice za koncert Harisa Džinovića u Areni Zagreb. Sve što trebate napraviti jest na index.nagrada@gmail.com poslati mail naslovljen "Haris Džinović - Arena Zagreb" te napisati u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt-broj telefona.

Pročitajte više