Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople u kolovozu nastupaju na tvrđavi sv. Mihovila

Foto: Jurica Galoic/Emica Elvedji/PIXSELL

Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u petak, 16. kolovoza, na veliki cjelovečernji koncertni program, objavio je organizator koncerta, agencija LAA.

Splitski reper Vojko V dolazi u Šibenik na krilima četiri osvojena Porina, među kojima je i onaj za album godine i najbolji hip-hop album Dvojko te najbolji video za pjesmu Mamacita. 

Dvojko je po objavi osvojio digitalne top liste slušanosti, vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma, kao i radijsku HR Top 40 listu, a u Šibeniku će Vojko V provesti publiku kroz oba albuma i pokazati zašto je vodeće regionalno hip-hop ime.

Najtraženije ime u regiji

Najljepša dalmatinska pozornica ugostit će trenutno najtraženije ime regije i šampiona eurovizijske publike, a Baby Lasagna dolazi u Šibenik mjesec prije nego što krene na trostruki rasprodani pohod na zagrebački stadion Šalata. 

Najava nastupa na tvrđavi sv. Mihovila dolazi u trenutku kada obara nove rekorde s pjesmom Rim Tim Tagi Dim - zasjeo je na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, ali je ušao i na svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Šibenik će čuti i pjesme s prvijenca Demons & Mosquitos.

Electro pop duo Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali tu lokaciju, pa maskirani dvojac zakazuje novi susret sa šibenskom publikom. Bend će prošetati kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su Sutra, Frka, Tebi, Balkan Express, Ne volim te, Broj i Nikada ili Tajna.

Pročitajte više