Vraća se Plavuša s Harvarda. Video Reese Witherspoon ima 1.3 milijuna lajkova u danu

Foto: Instagram

Vraća se Plavuša s Harvarda.

Reese Witherspoon vraća se jednom od svojih najuspješnijih projekata - seriji koja je spin-off filma Plavuša s Harvarda (Legally Blonde). Deadline javlja da će Witherspoon biti izvršna producentica nove serije koja stiže na Amazon Prime. Uz nju, produkciju potpisuju Josh Schwartz i Stephanie Savage.

Serija stiže iduće godine

Serija, najavljuje Reese, stiže iduće godine. Glumica je na Instagramu objavila snimku sa seta i oduševila obožavatelja. Snimka je u manje od jednog dana skupila više od 1.3 milijuna lajkova.

"Prije nego što je poslala najpoznatiji Blizanac (po horoskopu) i vegetarijanka koja je diplomirala pravo na Harvardu, bila je samo obična srednjoškolka 90-ih. I svi ćete je upoznati sljedeće godine. Tako sam uzbuđena", napisala je Reese.

"Jako sam uzbuđena zbog ovoga. Omiljeni film iz tinejdžerskih dana", "Hoće tvoja kći glumiti Elle u srednjoj školi?", "Ludim. Omg", "Ovo su najbolje vijesti ovog mjeseca", pišu brojni fanovi filma.

Hit film iz 2001. 

Plavuša s Harvarda popularna je američka komedija iz 2001. godine, u kojoj glavne uloge imaju Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis, Victor Garber i Jennifer Coolidge. Temelji se na istoimenom romanu Amande Brown iz 2001. 

 

Radnja prati Elle Woods (Reese Witherspoon), popularnu studenticu koja je u vezi s Warnerom Huntingtonom, nasljednikom ugledne obitelji čiji se članovi bave politikom. Nakon što Warner prekine vezu jer vjeruje da Elle nije dovoljno ozbiljna da bi bila žena političara, mlada studentica odluči upisati pravo na Sveučilištu Harvard kako bi mu dokazala da je inteligentna.

Pročitajte više