Vruća Kate Moss kao sultanova konkubina uživa u turskoj kupelji

DA SU muškarci gnjide kojima ne treba vjerovati misli Kate Moss koja upravo te iste muškarce izluđuje svojim zanosnim tijelom koje nemilosrdno obnažuje na mnogobrojnim snimanjima. Nakon crno-bijelih fotografija na kojima je potpuno gola zasjala pred objektivom US Magazinea, Kate se ovaj put našla u ulozi sultanove konkubine koja svoj seksepil razmeće u turskoj kupelji. Na fotografijama lijepa manekenka nosi egzotičan nakit i odjeću koju su samo za tu priliku dizajnirali Vera Wang, Alexander McQueen i Stella McCartney.

Snimanje je obavljeno u istanbulskim kupeljima Çağlayan, a za mističnu atmosferu i fotografije zaslužni su Mert Alas i Marcus Piggott. Lokalni turski mediji su se također osvrnuli na taj fotosession, napisavši kako se prije snimanja primila boce votke i potezala toliko dugo dok se nije potpuno opustila za seksi poziranje. Fotografije bi se trebale naći na naslovnici rujanskog broja američkog časopisa W. To će za Kate Moss biti treća naslovnica za taj časopis ove godine, čime je samo potvrdila kako joj posla ne manjka, odnosno, ponude za kampanje i foto snimanja pršte na sve strane.

U muslimanskoj zemlji Kate odjenula prozirnu haljinu

Iako je muškarce maksimalno popljuvala, ipak ima dečka i to frontmena Killsa, Jamiea Hincea, s kojim je u lipnju ove godine nekoliko dana provela upravo u Istanbulu. Kad su Moss i njezin dečko posjetili galeriju u kojoj su Alas i Piggott izložili svoje modne fotografije, obožavatelji su nahrlili na manekenku i obasipali je komplimentima. Takva situacija ne čudi, jer je odjenula haljinu ispod koje su se nazirali svi njezini atributi, što je nekima bilo fantastično, dok su se drugima obrve od podizanja zakočile, jer smatraju da je njen stil neprimjeren u muslimanskom svijetu.

L.V.
Foto: Mert Alas i Marcus Piggott

Pročitajte više