Wanda napokon progovorila o tome je li varala Icardija s Brozovićem

Foto: Instagram

WANDA NARA gostovala je u emisiji Le Iene te progovorila o tračevima da je bila u vezi s Marcelom Brozovićem zbog čega je naš reprezentativac tužio Fabrizija Coronu, bivšeg supruga Nine Morić, na čijem je portalu izašla ta priča.

"To je trač koji me najviše zasmetao. Potpuno izmišljena priča o ljubavnoj vezi sa suigračem mog supruga s kojim se nikad nisam ni srela", rekla je Wanda o tome. 

Progovorila je i o braku sa suprugom Maurom Icardijem. "Svi pričaju da mu želim uništiti karijeru, ali to nije istina", kaže Wanda. Otkrila je i da je izgubila nevinost s 18 godina, da je u životu imala tri ili četiri seksualna partnera, a vještine svog supruga u krevetu ocijenila je s ocjenom 10.

Kaže i da suprug ima sve njene lozinke, a priznala je i da je na sebi jedino operirala grudi.

Inače, Brozović je još u listopadu ove godine tužio bivšeg VIP fotografa za klevetu nakon što je u ožujku na portalu The King Corona, koji je Corona osnovao, objavljeno da se Wanda Nara spetljala s njim. Kao što je vrijeme pokazalo, flerta nije bilo, Nara je ostala s Icardijem, a Brozović je cijelu priču demantirao.

Pročitajte više