X Euforija koja je zahvatila cijelu Adria regiju

Foto: Press

Otkrivamo priču o slovenskom serumu s učinkom botoksa, koji je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema žene koja barem nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional. Revolucionarni serum, koji upravo ovih dana slavi svoj prvi rođendan, zbog izuzetne potražnje već više puta je bio rasprodan, a euforija zadovoljnih korisnica na društvenim mrežama s nevjerojatnim promjenama izgleda prije/nakon još uvijek traje.

"Botoks u bočici"

X LIFTING SHOT više je od običnog seruma. Djeluje u svim slojevima kože i može ostvariti ono što do sada nije bilo u domeni kozmetike. Naime, imitira djelovanje i učinke botoksa, ali potpuno neinvazivno, dakle bez igle.

Njegov su cilj neposredno mišići lica: potiče ih da se manje grče i brže opuštaju te time bitno smanjuje mimičke bore na čelu, oko očiju i usta. Posljedično u samo pet dana pomlađuje kožu za čak pet godina!

Peptidno čudo

Marjetka Gajšek, dipl. inženjerka kemijske tehnologije iz razvojnih laboratorija Kozmetike Afrodita objašnjava da je tajna učinaka Afroditinog super seruma u peptidima koji vrijede za jedan od najtraženijih i najučinkovitijih anti-age sastojaka u svjetskom mjerilu:

"Peptidi u svijetu kozmetike nisu novost, ali su kombinacije različitih peptida u istoj formuli rijetke. Mi smo ih u X LIFTING SHOT ugradili čak pet. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji pet vodećih peptida na tržištu i to u izuzetno visokoj, čak 11,5 % koncentraciji. Svaki peptid u formuli pažljivo je odabran zbog svojih specifičnih učinaka protiv starenja, a njihova sinergija je ekstremno potentna.

Najvažniji od njih, ArgirelineTM Amplified peptid, ograničava slanje signala živčanih impulsa mišićima lica, zbog čega se oni manje grče i brže opuštaju. Posljedično bitno smanjuje mimičke bore. Zbog opisanog mehanizma djelovanja često se jednostavno naziva ʻbotoks u bočiciʼ. Peptidi Matrixyl® 3000 (skup dva peptida) i Matrixyl® Synthe′6 TM (jedan peptid) bitno pomlađuju dermis: stanicama kože šalju signal da se brže dijele te sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Posljedično smanjuju bore i primjetno učvršćuju kožu. Dragosine® peptid štiti kožu od štetnih utjecaja UV i IC spektara te od plave svjetlosti TV zaslona, računala, tableta i pametnih telefona.”

X EUFORIJA

Proizvod je rasprodan još prije nego što se uopće počeo oglašavati, što upućuje na istinsku revolucionarnost formule. X LIFTING SHOT premijerno je predstavljen kozmetičkoj struci na stručnim seminarima. Kozmetičarke su bile oduševljene djelovanjem te su svoje oduševljenje proizvodom počele dijeliti na društvenim mrežama. Kada je proizvod u ruke dobila hrvatska influencerica i slavna poznavateljica kozmetike, @martina_dearskin, te sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju prije i nakon uporabe, potaknula je pravu euforiju među ženama u cijeloj regiji Adria. Proizvod je neočekivano rasprodan tijekom samo jednog vikenda.

Danas, samo godinu dana nakon izlaska na tržište, X LIFTING SHOT upotrebljava već više od 20 000 korisnica u više od 30 država u svijetu.

Bravo, Afrodita!

DOKAZANA UČINKOVITOST

Nakon samo pet dana uporabe:

  • područje s borama: -11,3 %*
  • dubina bora: -12,3 %*

Nakon dva mjeseca uporabe:

  • učinak liftinga: do +77 %**
  • volumen bora: do -100 %**
  • dubina bora: do -62 %**

*IN VIVO ISPITIVANJE za ArgirelineTM Amplfied peptid na 40 dobrovoljaca nakon pet dana uporabe dvaput dnevno.

**IN VIVO ISPITIVANJE za peptid Matrixyl® 3000 Synthe′6 TM na 25 dobrovoljaca nakon dva mjeseca uporabe dvaput dnevno.

NEVJEROJATNE PROMJENE ZADOVOLJNIH KORISNIKA

rezultat nakon nekoliko dana uporabe X LIFTING SHOTA dvaput dnevno

ZA KOGA?

X LIFTING SHOT idealan je za sve tipove kože nakon otprilike 30. godine ako imate izražene znakove starenja. Posebno za kožu s mimičkim borama na čelu, oko očiju i usta te opuštenom kožom beživotnog izgleda.

Savršen izbor za sve koji žele brze i vidljive pomlađujuće učinke i ne vole ubrizgavanje botoksa. Izvrstan je i kao dopunska njega između pojedinačnih injekcijskih tretmana jer jača i produljuje njihov učinak.

KAKO?

Uporaba X LIFTING SHOTA potpuno je jednostavna: jednu punu pipetu svako jutro i svaku večer nanesite na očišćenu i toniziranu kožu te pričekajte da se upije.

U slučaju suhe do normalne kože nastavite s nanošenjem kreme za njegu, a u slučaju mješovite do masne kože koncentrat možete upotrijebiti i samostalno (ako je za kožu takva njega dovoljna).

PROSLAVITE S AFRODITOM

Povodom prvog rođendana svoje glavne kozmetičke zvijezde Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10.5. do 20.5.2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i u webshopu:

X LIFTING SHOT dostupan vam je s čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis).

Dostupno u ograničenim količinama i samo kratko vrijeme, do rasprodaje zaliha.

X LIFTING SHOT Afrodita Professional dostupan je ekskluzivno u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Centar, Iblerov trg 10), u Afrodita webshopu, te u partnerskim kozmetičkim salonima.

Pročitajte više