Zabavljači zasjenili sportaše na dodjeli sportskih nagrada u Monacu

I MI SMO se potajno nadali da bi Janica Kostelić okićena zlatnim medaljama s Olimpijade i Svjetskog prvenstva mogla osvojiti titulu najbolje sportašice svijeta, ali žiri u kojem je sjedio i Alberto Tomba ipak se odlučio za tamnoputu tenisačicu Serenu Williams.

Naša skijaška zvijezda naslućivala je poraz pa je pri dolasku u Monaco paparazzima pokazala srednji prst. Ovi su je nakon toga bojkotirali, a ionako su mislili potrošiti većinu filmova na slavne pjevače, glumce i manekenke.

Zabavljači su dijelili nagrade na sceni i sasvim zasjenili najbolje sportaše među kojima se našao nogometaš Ronaldo i biciklist Armstrong.

Najveću je pažnju privukla pjevačica Kyle Minogue u pratnji svog novog ljubavnika francuskog glumca Oliviera Martineza koji je za ovu priliku ošišao svoju dugu kosu i pojavio se sa sportskim frizom.

Našao se tu i filmski Terminator Arnie sa suprugom koji je čak pokupio nagradu za podupiranje sportskih natjecanja hendikepiranih osoba.

Gdje se okupe slavni, mora biti i skandala.

Stari rocker i nogometni fan Rod Stewart pojavio se u pratnji ljubavnice Penny Lancester koja je saznala da će njegova bivša supruga Rachel Hunter dodjeliti jednu nagradu pa se i ona očajnički željela pojaviti na sceni.

Rod je na kraju uspio nagovoriti organizatore da je propuste uz njega na pozornicu.

Tabloidi su zabilježili da se i engleska plemkinja Lady Victoria Hervey pojavila na fešti u prozirnoj haljini koja joj je otkrila grudi i guzu, ali ipak nije osvojila oženjenog Ronalda. Lady je gladila slavnog nogometaša po obrijanoj glavi, ali on je ostao mrtav hladan.

Pročitajte više