"Zabranjeno za mlađe od 16" premijerno u Maloj sceni

Tekst za predstavu napisao je Kristo Šagor, jedan od najcjenjenijih njemačkih pisaca mlađe generacije, a u režiji Ivice Šimića izvest će ga talentirani mladi glumci Luka Petrušić, Csilla Barath-Bastaić i Lana Gojak. Ovaj suvremeni dramski komad govori o provokativnoj i aktualnoj temi - seksualnosti mladih u svijetu promijenjenih odnosa muškaraca i žena, a svi zainteresirani koji ne mogu doći na premijeru, mogu je uživo gledati na stranicama Male scene.

U praznom kinu, očito zabunom, jer film nikako da počne, susreću se dvije djevojke i jedan mladić. U nizu seksualnih igara u kojima je upravo mladić objekt manipulacije i zavođenja te seksualnih aluzija, upoznajemo lica i čitav svijet mladenačke seksualnosti, ali i predrasuda, kompleksa i problema s kojima se današnja mladež susreće, ali o kojima društvo uglavnom šuti.

Scenografiju je izradila Dinka Jeričević, kostime je napravila mlada Marta Grbešić, glazbu je skladao Igor Karlić, a fotografije su autorsko djelo Irene Sinković. Nakon subotnje premijere, predstava će igrati 23. i 25. travnja u 20 sati.

Pročitajte više