Začeta je na stepenicama, otac je nije htio priznati, a sad je manekenka

Foto: Instagram

IZVANBRAČNA kći bivšeg njemačkog tenisača Borisa Beckera Anna Ermakova ponovno je privukla pažnju javnosti nakon što je na balu u Berlinu pozirala s Damianom Hurleyjem, sinom Liz Hurley.

Anna je odlučila, poput majke Angele, postati manekenka, no i dalje se više piše o njenoj neobičnoj životnoj priči nego o njenim manekenskim uspjesima.

Becker je Annu dobio tijekom avanture za jednu noć koju je imao s ruskom manekenkom Angelom Ermakovom 1999. godine. Bivši tenisač tada je prevario svoju prvu suprugu, dizajnericu Barbaru Feltus. Tog je dana odigrao posljednji profesionalni teniski meč te je izašao na proslavu s prijateljima.

Mediji su pisali da su se on i Angela poseksali u toaletu pa je bivši tenisač javno pojasnio stvari.

"Ne znam bi li toalet bio bolje mjesto, ali mi smo se seksali na stepenicama. Mediji su pisali da smo se ševili na stoliću u toaletu, no njega nije bilo u priči", rekao je jednom tenisač dodavši da je to bio "seks od pet minuta".

"Bio sam posramljen i veoma tužan kad se to dogodilo jer mi je uništilo obitelj. Annina majka i ja morali smo naći način kako biti roditelji bez ikakve veze između nas na koju se možemo osloniti", napisao je 2015. u svojoj autobiografiji, dodavši da su u tome uspjeli jer je njihov odnos sad "ugodan, miran i obiteljski".

Iako u početku nije htio priznati Annu, to je učinio nakon što je to DNK analizom dokazano. Od 2007. on i Angela dijelili su skrbništvo nad kćeri.

Pročitajte više