Zajedno u shoppingu: Filip Brkić pomogao Lani Jurčević u "pustošenju" Ikee

"TAMAN sam uselila u novi stan koji sama uređujem. Išla sam u Ikeu kupiti neke stvari, ali kako mi je za nositi i prevesti to sve bila potrebna muška ruka, moj dragi prijatelj Filip uskočio je u pomoć", rekla nam je Lana Jurčević nakon što su u redakciju pristigle fotografije na kojima je u Austriji fotkana sa sportskim novinarom Filipom Brkićem. "Za to prijatelji i služe", dodaje pjevačica kao komentar na njihovo druženje.

"Nemam dečka, ali kada budem imala znat će se"

"Nemam dečka, ali kada budem imala znat će se", rekla nam je simpatična Lana koja se nakon prekida sa šest godina mlađim Janom Jerićem posvetila uređenju stana, ali i brojnim nastupima koje odrađuje. "Imamo novu pjesmu koju ćemo uskoro izdati, svakodnevno radimo na jednom projektu koji bi se trebao realizirati i za koji trenutno i doslovno živim", otkrila nam je tajnovita pjevačica.

Priča o ljubavnoj vezi Filipa i Lane medijima kruži već mjesecima, ali ona nam je te navode demantirala već ovog ljeta nakon što je osvanula vijest o njihovom zajedničkom ljetovanju. "Voljela bih vam reći da su mi 'sve četiri u zraku' negdje na nekoj plaži, ali nažalost jedino mjesto gdje hvatam sunce zadnjih dva tjedna je zagrebački asfalt gdje pripremam teren za jesen", rekla nam je tada lijepa pjevačica.

Pročitajte više