Zaručnik Ariane Grande razbjesnio mnoge odvratnim šalama o terorističkom napadu u Manchesteru

Foto: Instagram

DEČKO popularne pjevačice Ariane Grande našao se na udaru javnosti zbog neukusnih šala na račun terorističkog napada u Manchesteru.

Pete Davidson, inače stand-up komičar, u svoj je nastup uključio šale vezane za napad u kojem je poginulo 22 ljudi na prošlogodišnjem koncertu njegove djevojke, Ariane Grande,piše Mirror.

Između ostalog rekao da je ovaj napad proslavio njegovu djevojku i da "Britney Spears nije imala terorističkih napada tijekom koncerta".

Obitelji koje su izgubile svoje voljene u tom napadu ovaj komentar nisu smatrale smiješnim.

"Smatram da je odvratno da se netko šali na ovakav način. Mislim da bi se trebao javno ispričati. Nisu nam potrebne šale, srca su nam slomljena kad čujemo tako nešto, osobito kad to napravi netko slavan, tko je u vezi s Arianom. To je užasno, mislim da će i ona biti zgrožena", rekla je Charlotte Hodgson, majka čija je 15-godišnja kći poginula u napadu.

"Mislim da je ovo stvarno odvratno, šokirana sam. To nije nešto oko čega bi se trebali šaliti. Radi se o terorističkom napadu u kojem su ginula djeca. Ja još uvijek svakodnevno osjećam posljedice, imam noćne more, a i sama Ariana pati od PTSP-a. Ne znam što mu je bilo", komentirala je jedna od preživjelih posjetiteljica koncerta Jade Clough.

Pjevačica je nakon napada na njenom koncertu tetovirala pčelu, simbol grada Manchestera, kako bi odala počast žrtvama, a medijima je otkrila da pati od PTSP-a i da se bori s osjećajem krivnje.

"Znam da se tako osjećaju i mnogi drugi koji su bili tamo. Nekad osjećam da nemam pravo govoriti o svom iskustvu, kao da bih trebala šutjeti o tome", rekla je pjevačica u ranijem intervjuu.

Ariana i Pete upoznali su se 2016., a ubrzo nakon toga oboje su prekinuli s partnerima, a prošli su mjesec objavili zaruke.

Pročitajte više