Zbog golotinje na internetu Peaches Geldof dobila otkaz

NAKON što su internetom počele kružiti fotografije gole Peaches Geldof, starleta je izbačena iz reklamne kampanje za donje rublje Miss Ultimo.

Prijatelji kćeri slavnog glazbenika Boba Geldofa kažu da je Peaches nakon pojave fotografija "shrvana", a prekid ugovora s proizvođačem rublja, koji je vrijedan 100 tisuća funti godišnje, još ju je više pogodio.

"Shrvana je. Već je snimila novu kampanju za njih i bila je jako uzbuđena zbog toga. A sad su ju izbacili. To ju je jako pogodilo", kaže izvor.

Fotografije gole Peaches na Internet je postavio 23-godišnjak s kojim je spavala

"Nažalost,nakon objave tih fotografija morali smo završiti suradnju s Peaches. Naš brend namijenjen je mladim ženama i naša je društvena odgovornost kao uzore tim ženama postaviti modele na koje se one mogu ugledati", rekla je glasnogovornica kompanije.

Fotografije gole Peaches na Internet je postavio neimenovani 23-godišnji umjetnik koji tvrdi da je sa starletom spavao i da su zajedno ubrizgavali heroin. Navode drogiranju odvjetnici britanske starlete bijesno su porekli, no ona je već otprije poznata kao konzument. Tako je 2008. godine objavljen video na kojem je Peaches snimljena kako kupuje kokain, a dileru usput govori da joj nabavi i valium "jer joj očajnički treba",

Pročitajte više