"Zbog nje se vratio u Hrvatsku, a ostavila ga je": Otkriveno zašto BB Marijan ne vjeruje u ljubav

Foto: Press

MARIJAN LISAK već je pri ulasku u Big Brother kuću otkrio da nije imao sreće u ljubavi, a sad je njegov najbolji prijatelj Richard Selihar otkrio nove detalje Marijanove tužne životne priče.

Naime, Marijan se prije desetak godina vratio u Stubičke toplice zbog žene za koju je mislio da je njegova srodna duša. No, ona ga je prevarila te su zbog toga i prekinuli.

"Dugo sam s Maxom pričao o njoj i mogu samo reći da mu nije bilo lako. Nažalost, moj prijatelj Max je zaljubljive prirode i dao bi cijelo srce svojoj djevojci, pa bi tako i požurivao njihova druženja što bi i rezultiralo rastancima. Max se brzo zaljubi pa razočara", ispričao je Selihar za RTL.

"Prošao je rat, zbog ljubavi se iz Australije vratio u Hrvatsku, a onda je ostavljen! On je prava dobričina i zato ga tako ide u životu", kaže.

Selihar i Lisak postali su nerazdvojni prijatelji još prije pet godina, dok je Max bio pripadnik 1. gardijske brigade Tigrovi, kasnije ATJ Lučko, a Richard Zagi Selihar pripadnik 4. gardijske brigade Pauci, zajedno su prošli brda i doline, ali i dijelili veliku strast prema motorima. Max je bio dva puta ranjen i prošao osam operacija.

"Max je vrlo draga osoba, veliki dobričina i to je razlog zašto ga svi obožavaju!", rekao je Richard te dodao da ga nikada još nije vidio ljutog, a opet bi volio da dođe i onaj dan da ga vidi sretnog u vezi.

Marijan ima 23-godišnjeg sina koji trenutno završava novinarstvo, a za njega kaže da mu je sve u životu. Nažalost, ni s njegovom majkom nije uspio pronaći zajednički jezik te su se rastali još dok je sin bio mali.

"Sve su proračunate, imaju svoje mišljenje i sve je dobro dok se ima, a kad se nema, pokupe svoje prnje i odu. Ne volim žene koje su materijalisti i pune sebe. Nažalost, uvijek naletim na takve", rekao je Marijan pri ulasku u kuću i tako dao naslutiti da nema previše vjere u ljubav.

Pročitajte više