Zemljo, stani s okretanjem, Beckham ima novu frizuru!

Dakle, ako ovog proljeća želite biti IN, donosimo vam najnovije fotografije nogometno-modne zvijezde Davida Beckhama, čiju novu frizuru hvale modni kritičari i uvaženi estete te ju nazivaju novom "beckhamicom". Podsjetimo, njegova frizura otprije nekoliko godina itekako je utjecala na izgled muškaraca diljem svijeta, koji su svojim frizerima nosili fotke Beckhama, u nadi da će njihova kosa nakon tretmana izgledati barem približno kao ona koju je David tada nosio.

Edie Sedgwick, frizer Victorije Beckham, koji se zbog slavne obitelji preselio u Los Angeles, nedavno je uredio bračni par po uzoru na modu iz filma "Factory Girl", u kojem je radio kao "hair stylist" (više nije IN reći "frizer", ako niste znali). Dakle, za novu "beckhamicu" dovoljno je šiške zalijepiti na čelo, ali sve mora izgledati vrlo spontano i slučajno, kao da se oko frizure niste previše trudili.

Kosa sa strane mora biti dosta podšišana, a šiške, da bi se postigao pravi efekt, trebaju biti nešto duže od ostatka kose. Poželjna je, naravno, dvodnevna bradica, i tek tada možete reći da ste pravi Beckhamov fan i sljedbenik. A kad cure shvate da vam je taj nogometni ljepotan modni uzor i da ste među prvima na svoj način interpretirali novu "beckhamicu"? Dobar provod zajamčen.

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više