Žena Aleca Baldwina objavila fotku u donjem rublju 12 dana nakon poroda i razbjesnila mnoge

Foto: Instagram

SUPRUGA glumca Aleca Baldwina, Hilaria pohvalila se linijom samo 12 dana nakon što je rodila sina Romea i uspjela razbjesniti mnoštvo žena diljem svijeta.

"Svačije tijelo je drugačije, ali ja vjerujem da trebate ostati aktivni koliko možete. Bilo je toliko trenutaka tijekom trudnoće kad mi se nije dalo trenirati. Morala sam se vući vani da bih napravila barem malo. Dosljednost mi je pomogla... Tijelo želi pažnju i želi biti u pokretu. To je jako važnu za cirkulaciju, zdravlje, sreću i snagu. Jučer sam počela ponovno trenirati. Usporeno i stabilno. Ništa ludo. Svaki porod je drugačiji, a vaš liječnik će vam savjetovati kad možete početi. Budite strpljivi sa svojim tijelom. Prošle ste kroz mnogo toga i stvorile nešto dragocjeno. Znajte da ćete dan po dan vraćati svoju snagu i osjećati se nevjerojatno", napisala je Hilaria ispod usporedbe fotografije iz devetog mjeseca trudnoće te fotografije nastale 12 dana nakon poroda.

Ipak, neki su zaključili da je njena objava nerealistična te su joj to zamjerili. "Ovo nije realno, prestajem te pratiti", "Ti ovu fotku nisi objavila da inspiriraš druge žene, već da pokažeš kako dobro izgledaš. Nadam se da ćeš shvatiti da vrijediš i u nekom drugom obliku", "Upravo si napravila pritisak svim ženama koje su nedavno rodile, ovaj post je sve ono što ne valja na društvenim mrežama", "Ja vjerujem da je ovdje igrao i Photoshop jer fotografija jako čudno izgleda", napali su je pratitelji na Instagramu.

Inače, 34-godišnja Hilaria je majka četvero djece.

Pročitajte više