Žena Dinamove zvijezde ima torbu od 80.000 kuna i ormar od kojeg zastaje dah

Foto: Instagram

LEYLA i Izet Hajrović su odmah po nogometaševu dolasku u zagrebački Dinamo proglašeni za najstajliš par hrvatskog nogometa, a Izet je vrlo brzo postao omiljen i u klubu. Njegova supruga Leyla najveća mu je podrška u životu i karijeri, a da je ozbiljno shvatila ulogu žene nogometaša očito je i kada se baci oko na njezin Instagram profil.

Očito je da Leyla voli trošiti, a njezin ormar vjerojatno doseže vrijednost jednog prosječnog stana. Samo Birkin torbu Leyla je platila nevjerojatnih 80 tisuća kuna, a ponosna je vlasnica brojnih statusnih simbola o kojima prosječne trendseterice mogu samo sanjati. Leyla je velika obožavateljica Louis Vuittona čija je omiljena klijentica, a odjeću voli razmjenjivati sa svojom najboljom prijateljicom Zoranom Jovanović.

Leyla voli luksuz i kada su u pitanju putovanja. Prošle zime suprug ju je vodio na Maldive i u Dubai, gdje su spavali u jednom od najluksuznijih hotela na svijetu, Burj al Arabu. Žena dinamovca platila je i da upozna Kim Kardashian, i to tako što je pohađala šestosatni tečaj šminkanja kod Marija Dedivanovića.

Izet Hajrović obožava svoju suprugu, a to joj je dokazao i romantičnom proslavom pete godišnjice braka. Izet je suprugu iznenadio večerom i stotinama ruža u njihovom stanu, a ona je sve to podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. Inače, Leyla je rođena i odrasla u Zürichu, gdje je i upoznala muža. Prije vjenčanja je radila kao ekonomistica, a onda se zbog ljubavi odlučila na nomadski život. 

Pročitajte više