"Žena godine" Lily Allen obnažila grudi u časopisu GQ

ČASOPIS GQ proglasio je pjevačku zvijezdu ženom godine. Nitko zapravo ne zna zašto, ali na tu problematiku su ionako svi zaboravili nakon što je izašao luksuzni editorijal istog časopisa u kojem Allen ima glavnu ulogu. Ili da preciziramo, u žiži zbivanja našle su se njezine grudi koje je na ovim fotkama spremno pokazala, i tako ušla u zvjezdanu orbitu GQ-a.  Pjevačica koja je u zadnje vrijeme kao prst i nokat s divljom Kate Moss, svoju popularnost zna itekako unovčiti i pokazati, ali kada je ljubav u pitanju, nikako da je nađe.

Nedavno je tabloide obišla vijest da je Lily u vezi sa "običnim" soboslikarom, jer joj je navodno dojadio glamur i ono što on za sobom povlači. Riječ je o stanovitom i nepoznatom Samu Cooperu, s kojim se Allen sve češće može vidjeti po londonskim klubovima, ali i romantičnim restoranima, a kako tvrdi "izvor blizak pjevačici", već joj je dosta izlaženja sa starijim muškarcima, posebno onima koji se bave glazbom, sada joj treba netko njezinih godina tko je potpuno izvan glazbenog svijeta.

Lilly voli "težačke" poslove i normalan svijet

"Cooper radi težak posao kako bi preživio i živi u normalnom svijetu, što se Lily jako sviđa. Njihovo poznanstvo traje već neko vrijeme, a odnedavno su počeli izlaziti kao cura i dečko", izjavio tako je neimenovani izvor za The Sun.

Kate Moss psovala na dodjeli nagrada

Ipak, Allen Coopera nije povela sa sobom na dodjelu nagrada na kojoj je proglašena ženom godine. Lily je i tamo bila u društvu Kate Moss, koja se naljutila nakon što je na njezin račun nekoliko primjedbi stavio irski glumac popularan u domovini, James Nesbitt. "Tako je jebeno nepristojan, nikad više neću doći ovdje", izderala se Kate prema prijateljici, i to pred kamerama, a snimke još jednog ispada britanske manekenke brzinom munje obišle su svijet.

A kako se čini, Kate jednostavno te večeri nije išlo; neželjenu pozornost medija privuklo je i konstantno ubacivanje šarmera Mickeyja Rourkea heroinskoj ljepotici, što se nikako nije svidjelo njezinom ocvalom dečku, rokeru Jamieu Hinceu, koji je zbog Rourka neprekidno negodovao, te na kraju ispalio nekoliko uvreda na njegov račun.

Pročitajte više