Živjela Socijalistička Federativna Republika Hrvatska

Foto: Facebook

EKSKLUZIVNO! Senzacionalno!!!

Novinari Indexa otkrili o čemu je predsjednica iza zatvorenih vrata razgovarala s predstavnicima vlade!!!

Iako je novinarima bilo zabranjeno nazočiti sjednici, iz pouzdanih izvora smo saznali sve o novim mjerama i planovima državnog vrha. Ideja vlade je bila izaći s ovim u javnost 1. travnja ove godine, ali hrvatski narod zaslužuje čuti istinu već danas. Navest ćemo reforme koje, uz podršku predsjednice, predlaže vlada, a kako će to utjecati na građane, procijenite sami.

Otvorit će se više od 300.000 novih radna mjesta, a mogućnost zapošljavanja ovisit će o stručnoj spremi pojedinca.

Crkva će se financirati donacijama vjernika, a njen utjecaj na okolinu minimalizirat će se ukidanjem HRT-ovih programa.

Sedmo stoljeće će se zamijeniti ovim u kojem živimo.

Zdravstvo i školstvo će biti besplatni, a najbistrija i najtalentiranija djeca imat će prednost pri upisu na fakultet.

Goli otok će ponovo otvoriti svoja vrata posjetiteljima, a uz elitnu ponudu smještaja, hrane i popratnih sadržaja, namijenjen je isključivo svingerima i nudistima.

Širenje mržnje, plagiranje ili bilo koji oblik nezakonitih radnji koje stvaraju štetu pojedincu ili društvu u cjelini (to uključuje i bacanje smeća po ulici, pljuvanje žvake na trotoar i sl.), sankcionirat će se kaznom kroz društveno-koristan rad: popravljanjem željezničkih pruga, izgradnjom školi i vrtića, poljoprivrednom obnovom Hrvatske, i to u trajanju od 5 do 50 godina, zavisno od prijestupa.

Državne institucije, kao što su sudstvo i policija, tražit će od svojih zaposlenika poznavanje hrvatskog jezika u govoru i pismu, te čisti dosje.

Kopanje po kontejnerima će biti stvar prošlosti. Svatko će raditi koliko može i za to biti plaćen, a poslodavac će radniku isplaćivati plaću na tjednoj osnovi. Minimalna satnica iznosit će 50€.

Dok se ne izgradi novi ustroj, najimućniji političar će razročiti svoj račun u Švicarskoj banci, te od kamata materijalno zbrinuti milijun najsiromašnijih Hrvata.

Crkvene vile i zdanja će se racionalizirati, te dodijeliti mladim bračnim parovima koji imaju neriješeno stambeno pitanje, čime će se potaknuti demografska obnova koju crkva zagovara.

Ako se za ulogu predsjednice, premijera ili određenog ministra nađe pošteniji i sposobniji kandidat, dotadašnji vršitelj dužnosti će rado ustupiti fotelju kvalitetnijem kandidatu, sve za boljitak domovine.

Prioritet će se davati živima umjesto poginulima, a pitanje gdje je tko bio '91 zamijenit će se pitanjem što je tko činio od '91.

Navedene reforme su tek dio plana pod kodnim imenom "Za Hrvatsku (malo) sutra", a HDZ je inzistirao da se tu uključi i zasijavanje Slavonije organskom hranom, ulaganje u kulturu itd. Na vladin upit predsjednici je li suglasna s reformama i bi li željela dodati neku svoju, predsjednica je izjavila da ima dodati tek nekoliko napomena.

- Radimo kao da ćemo 100 godina živjeti, pripremajmo se kao da će sutra rat. Mir je iznad svega i sve drugo mora biti podčinjeno tome - rekla je predsjednica

- Njegovanje tradicije ne smije ići na nečiju štetu, već mora biti u interesu čitave zajednice. To je naš put, to mi hoćemo, a ne razbijanje našeg jedinstva-glasno će predsjednica.

- Nijedna naša županija ne bi bila nitko i ništa da nismo svi zajedno - gorljivo je nastavila Kolinda kvareći punđu trzajima glave.

Dvoranom se prolomio pljesak, a tad se svima iz punih pluća spontano oteo usklik:

-Živjela Socijalistička Federativna Republika Hrvatska!

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dadu Batinić i Dadin kanoćal, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Dada Batinić i Dadin Kanoćal.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više