Zvijezda devedesetih počinila samoubojstvo nakon što ga je cura ostavila na Božić

Screenshot: YouTube

U 51. GODINI preminuo je Guru Josh, glazbenik koji je devedesetih godina bio prava rave zvijezda, a okolnosti njegove smrti još su nejasne. Daily Mail piše da je 28. prosinca počinio samoubojstvo nakon što se godinama borio s depresijom te ovisnošću o alkoholu i kokainu, a njegovo je tijelo u stanu kojeg su dijelili na Ibizi pronašao njegov menadžer.

Najpoznatiji hit ovog glazbenika je pjesma "Infinity", koja je prije dva desetljeća svirala u klubovima diljem svijeta.

Rođen je u Jerseyu kao Paul Walden, studirao je stomatologiju, a krajem osamdesetih preselio se u London gdje je radio kao booker i svirao po pubovima sa svojim bendom Joshua Cries Wolf. Nakon toga otišao je na Ibizu, gdje se bavio umjetnošću te izradom staklenih 3D skulptura.

Neki mediji pišu da se tijekom božićnih blagdana osjećao loše te je kupio avionsku kartu kako bi posjetio svoju obitelj u Jerseyu, a u šest sati ujutro 28. prosinca menadžeru je poslao mail da dođe po njega i odveze ga na aerodrom. Menadžer je stigao oko 11 i pronašao njegovo beživotno tijelo. Britanski The Sun piše da je kap koja je prelila čašu bio prekid s djevojkom.

"Imao je problema s djevojkom, koja ga je ostavila na Božić", rekao je izvor za taj britanski medij. 

 

Pročitajte više