Djevojčica si stavila kutiju na glavu, ono što je uslijedilo nasmijalo milijune ljudi

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka nasmijao je videozapis jedne djevojčice koju je mama snimila u jednom vragolastom trenutku. Ovaj videozapis postao je viralan u nekoliko dana, a od objave je pogledan više od devet milijuna puta te je dobio više od milijun lajkova na popularnoj platformi.

Djevojčica na videozapisu stavila si je na glavu kutiju od igračaka, a potom sve nasmijala onime što je učinila. Naime, nakon što je stavila kutiju na glavu, odlučila je uzeti čips i pokušati ga pojesti, što nije mogla učiniti zbog očite prepreke. Malena je nekoliko puta pokušavala pojesti čips s kutijom na glavi, a na kraju je odustala od te ideje, maknula kutiju i uživala u zasluženoj grickalici. 

Mnoge korisnike TikToka ovaj je videozapis nasmijao, a neki su napisali da ih podsjeća na scenu iz nekog luckastog crtića. 

@werethepicketts Just a girl trying to enjoy her chips. 😂 Linking the toys that were in this bucket and everything else in my LTK! #momhumor #momhumor🤣 #toddlerhumor ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Pročitajte više