Mama otkrila pravi način da zamoli suputnika u avionu da zamijene sjedala

Screenshot: TikTok

NAKON što je prošloga mjeseca jedan muškarac na Redditu objavio da je odbio ustupiti svoje mjesto majci s malim djetetom, koja je htjela sjediti pokraj svog supruga, tiktokerica Anna Lynn Cook otkrila je da se našla u sličnoj situaciji. Međutim, Cook je pronašla način da nekoga zamoli da zamijene mjesta. 

Ova majka dvoje djece mislila je da će se njezina obitelj mora razdvojiti tijekom leta jer nije mogla kupiti četiri sjedala jedno do drugog. No po ulasku u zrakoplov prišla je osobi koja je sjedila do članova njezine obitelji.

"Sjedalo koje sam željela bilo je prilično tijesno, a moje puno prostranije. Stranac je izgledao nezadovoljan što je morao sjediti kraj dvoje male djece pa se rado zamijenio, posebno kad sam mu rekla da moje sjedalo pruža više prostora za noge. Svi smo bili na dobitku", objasnila je.

@annalyncook

I would never ask anyone to switch seats unless I could offer them a better option. If they didn’t want to, I’d happily except that. Also - we ALWAYS pay extra to select our seats if we have the option. But sometimes things happen and it doesn’t work out. This guy was so nice and it was a win/win👍🏼

♬ original sound - Anna Lyn Cook

Istaknula je i da nikad ne bi tražila zamjenu mjesta osim ako drugoj strani ne može ponuditi bolju opciju.

Video je pregledan preko milijun puta, a majka je primila brojne komplimente zbog načina na koji je izvela zamjenu.

"Ovo je savršen primjer kako tražiti zamjenu mjesta. Ponekad je to neizbježno", "I ja bih rado pristao da mi se ponudi bolje mjesto", pisali su neki.

 

Pročitajte više