Mama za izlazak iz bolnice nakon poroda našminkala lice, ljudi je osudili

Foto: TikTok

IAKO je rodila carskim rezom, TikTokerici Zee Zee to nije bila prepreka da se za izlazak iz bolnice našminka poput profesionalke. Iscrtala je obrve, stavila puder, sjenilo, rumenilo, osjenčala lice, iscrtala usta, a nije zaboravila ni umjetne trepavice.

Video spremanja za izlazak iz bolnice objavila je na TikToku. Uljepšavala se odjevena u bolničku spavaćicu dok ju je sa strane promatrao dečko, vidljivo nezadovoljan onime što radi.

@mamazeezeee #AVrboForTogether #csectionrecovery #SoFiBreakUpChallenge #afterpregnancy #fypシ #foryoupage #grwmhospitaledition #grwm #csectionmom #makeupchallenge ♬ Bonita - Los Dorados

Snimka je skupila više od 11 milijuna pregleda, a Zee Zee su mnogi kritizirali.

"Ja bih držala dijete, ali ok, tebi je važna šminka", "Ne razumijem zašto se šminkati za odlazak kući", "Ništa nije ljepše od zbližavanja s bebom, ovakve stvari mogu pričekati", komentirali su neki.

Drugi su joj pak dali podršku te poručili da je "lijepo vidjeti ženu koja se brine o sebi i ne zanemaruje se iako je rodila". 

"Kako te ne boli? Ja sam rodila carskim rezom i prelijena sam za bilo što, kamoli za šminkanje. Svaka čast", "Rodila carskim rezom i rastura izgledom… Žene vladaju ovim svijetom", smatra druga strana.

Pročitajte više