5 frizura iz 90-ih koje su ponovno u modi

Foto: Getty, Splash

IAKO su ove godine u modi osamdesete, kosa je još uvijek u devedesetima.
 
A nakon bob frizure, debelih scrunchie gumica za kosu i velikih plastičnih kopči, poznate dame vratile su u modu još neke zaboravljene hair trendove iz devedesetih koje ćemo ove godine viđati posvuda. Neke od njih vjerojatno niste priželjkivali, no neki će vas oduševiti svojom laskavošću, a evo i o kojim se trendovima radi:
 
Pramenovi koji uokviruju lice
 
 
Konjski rep, punđa ili raspuštena kosa zakačena kopčom, s dva raspuštena pramena koji uokviruju lice jedna je od najlaskavijih frizura koju je jednostavno složiti pa se njenom povratku posebno veselimo.
 
Pernate šiške
 
 
Šiške su proteklih godina postale omiljena frizura među celebrity damama, a ovakve prozračne, takozvane pernate šiške kakve su se nosile u devedesetima, a nedavno ih je napravila i Selena Gomez, ove su sezone ponovno hit.
 
Uvijeni vrhovi
 
 
S ovakvom frizurom i u nekoj lijepoj slip haljini izgledat ćete kao prava modna ikona iz devedesetih.
 
Voluminozne kovrče
 
 
Sa šiškama ili bez njih, kovrče koje kosi dodaju puno volumena uvijek jamče dozu glamura i jednostavno vrište: devedesete.
 
Ekstremno ravna kosa
 
 
Sjajna i super ispeglana ravna kosa, kakvu je donedavno imala i Kim Kardashian, i ove sezone osigurava dašak devedesetih djevojkama s dugačkom kosom.