93-godišnja mladenka na Facebooku zatražila pomoć pri odabiru vjenčanice i "srušila internet"

Foto: Facebook

NIJEDNOJ ženi nije lako odabrati savršenu vjenčanicu.

Kao prvo, trebate odlučiti koliko ste spremne potrošiti na outfit kojeg ćete, najvjerojatnije, odjenuti samo jednom, a zatim je vrijeme da odaberete kakva ćete mladenka uopće biti. Elegantna  i klasična, kao Pippa Middleton, boho-mladenka, poput Kate Moss ili možda moderna i stajliš, baš kao Solange, koja se na svom vjenčanju pojavila u kombinezonu.
 
U svakom slučaju, takvu odluku nije lako donijeti sam, a očito ni godine nemaju veze s tim. To je sada i potvrdila ova preslatka 93-godišnja mladenka, koja je na Facebooku zatražila pomoć pri odabiru vjenčanice. Umirovljenica Sylvia Martin iz Canberre u Australiji isprobala je četiri haljine i jedino je bila sigurna u boju koju želi, dok joj je za model bila potrebna pomoć interneta, koju je i dobila. 

Do sada je za svog favorita u komentarima glasalo više od 10 tisuća ljudi. 

Sylvija je u objavi na Facebooku ukratko ispričala i svoju ljubavnu priču s budućim suprugom, Frankom, kojeg poznaje više od 20 godina i koji ju je zaprosio već puno puta prije, a do sada ga je uvijek odbijala, jer je mislila da će udajom pokazati nepoštovanje prema svom preminulom suprugu. Mučila ju je i promjena prezimena, no kada je saznala da može zadržati svoje, napokon je popustila Franku i odlučila s njim uploviti u bračnu luku.
 
A ako vas zanima što je Sylvia na kraju odabrala, radi se od vjenčanici pod slovom C - jednostavnoj čipkastoj crvenoj haljini, midi dužine, a vjerujemo kako je u njoj bila prekrasna mladenka.