A naše mame bi ga obožavale: George Clooney nije uspio impresionirati strogu punicu

Foto: Getty

ČINI se kako Georgea Clooneyja ne bi baš svaka majka poželjela za zeta.

Vrlo vjerojatno da na svijetu ne postoji osoba koja još uvijek ne zna da se zgodni glumac uskoro ženi, a sretnica je poznata odvjetnica Amal Alamuddin. I dok je Amal potpuno pala na šarm slavnog holivudskog zavodnika, čini se kako George nema takav utjecaj na baš sve žene.
 
Kako prenosi Daily Mail, gospođa Alamuddin nimalo nije impresionirana kćerinim izborom te dapače, smatra kako ona može puno bolje. Ulogu je odigrala i religija. "Ljudi bi rekli da je Amal s Georgeom osvojila jackpot, no njezina mama Baria nije nimalo sretna. Često je se može čuti kako govori da ima barem pola milijuna muških pripadnika sekte Druzi, kojoj pripada i njihova obitelj pa zar doista ne postoji niti jedan dovoljno dobar za nju", otkrio je nepoznati izvor.
 
Inače, postoje velike kazne za one koji prekrše pravilo ove vjerske zajednice, da u nju ne smiju dovoditi strance. "Jednom su muškarcu prošle godine, ženini rođaci odsjekli spolni organ, jer su smatrali kako je udajom za njega naštetila obitelji. Postoje šale da će to isto napraviti i Georgeu", nastavio je dobro upućeni izvor.
 
Podsjetimo, slavni glumac svoju će zaručnicu oženiti u rujnu u Italiji, a mnogi nagađaju kako će "sudbonosno da" izgovoriti u njegovoj poznatoj vili na jezeru Como. Spominjao se i elitni hotel Bellagio, gdje su golupčići nedavno uhvaćeni na romantičnoj večeri. S druge strane, njegovi roditelji Nick i Nina oduševljeni su sinovim izborom. 
 
Nadamo se da će stroga gospođa Alamuddin s vremenom popustiti, jer ipak je to George.