Beauty proizvodi koje bi svaka cura trebala imati u kozmetičkoj torbici

Foto: Shutterstock

PARFUMERIJE su prepune kozmetičkih proizvoda raznih brendova i sastojaka, stoga ne čudi ako se s vremena na vrijeme izgubiš u svojoj kozmetičkoj torbici. Kako bi unijela reda, pročitaj koji su to proizvodi koji su potrebni svakoj ženi, a ostale odbaci da ne skupljaju prašinu.

Krema sa zaštitnim faktorom

Bez obzira o kojem se godišnjem dobu radilo, zaštitni faktor je obavezan! No, kako ne bi nanosila prvo uobičajenu dnevnu kremu, a zatim dodatan sloj kreme za sunčanje, među mnoštvom proizvoda pronađi varijantu 2u1. Prilikom odabira pripazi da je najmanji SPF 15.

Korektor

Bilo da se radi o uklanjanju podočnjaka nakon neprospavane noći ili prikrivanju bubuljice, korektor je must have proizvod u kozmetičkoj torbici svake žene. 

Balzam za usne

Kako bi izbjegla suhe i ispucale usne, nikad ne izlazi bez balzama. Osim što štiti od vjetra i zime,  lijepo se sjaji i idealan je za nude look, a može poslužiti i kao odlična podloga za ruž.

Maskara

Kad je riječ o nanošenju maskare, riječi su suvišne. Otvara oči, daje dubinu pogledu, "pumpa" volumen trepavicama nakon što ih izduži... brojne su prednosti maskare, stoga je preporučljiva apsolutno svim ženama.

Maramice za skidanje šminke

Bez obzira jesi li ljubiteljica pjena za čišćenje lica ili kremastih gelova, svakako uvijek trebaš imati i maramice za skidanje šminke. Zašto? Sigurno ćeš doći s posla ili iz izlaska toliko umorna da neće imati snage za temeljito skidanje slojeva šminke, stoga je dobro da barem dio skineš- a za to će ti poslužiti maramice. Drži ih uvijek u torbi jer su idealan saveznik i na poslu i na putovanjima.