Brad Pitt spustio Rihanni: "Za sve je kriv Jay-Z!"

Foto: Getty

SLAVNOG glumca barbadoška ljepotica nije nimalo impresionirala.
 
Uvjereni smo kako slavna Rihanna nema apsolutno nikakvih problema s dobivanjem  komplimenata na račun svog talenta i izgleda. No, Brad Pitt ostao je vrlo ravnodušan na njezin lik i djelo. Ili se samo šalio, prosudite sami.
 
Naime, na njezinom prvom dobrotvornom Annual Diamond Ball-u, koji se održao 11. prosinca, slavni glumac najavio je jednako slavnu pjevačicu na vrlo neobičan način.
 
Brad je počeo sa slikama Rihanne dok je bila mala, što je prokomentirao na sljedeći način. "I ja sam se često pitao isto pitanje kao i vi sada: što je pošlo po zlu? Da, gledate u mladu djevojku prepunu nade i snova, s cijelim životom ispred sebe. I  što se dogodilo? To nije lijepa priča", započeo je Brad.
 
"Kao i mnogi drugi, i Rihanna je sletjela na ulice New York-a sa svega 16 godina i vrlo brzo došla u loše društvo, kojeg predvodi sumnjivi lik poput Jay-Z-ja. Nepotrebno je reći da je otad sve krenulo nizbrdo", nastavio je. Brad je govor priveo kraju nabrajanjem njezinog "razočaravajućeg životopisa, kao modne dizajnerice, glumice, producentice, filantropa i povremene pjevačice".
 
Nadamo se kako su i Riri i Jay-Z sve to shvatili samo kao šalu, za koju sami prosudite je li bila primjerena ili ne.