Brzo ih je prešišala: Taylor pobijedila Kim i Beyonce u utrci za kraljicu Instagrama

Foto: Instagram

KIM tko?

Sexy fotke i dirljive scene iz obiteljskog života kojima Beyonce i Kim Kardashian pune svoje Instagram profile ne mogu nadmašiti uzbudljive avanture simpatične Taylor Swift,  a ni fotke na kojima se sasvim slučajno nalazi njezinih dvadesetak najboljih frendica koje su redom slavne manekenke, glumice i pjevačice.

Taylor je prije mjesec dana bila na 3. mjestu po broju sljedbenika na Instagramu, no brzo je preskočila Beyonce i Kim i zasjela na tron s preko 45 i pol milijuna sljedbenika!

Kako to postiže? Simpatična Taylor pametna je poslovna žena koja zna što ljudi vole pa se njezine fotke sastoje od trenutaka iz njezinog života koje njezini obožavatelji žele vidjeti, a i s kojima se mogu poistovjetiti.

Bilo da se radi o fotkama na kojima pokazuje poklone od fanova ili Kanyea Westa, druženju s dečkom Calvinom Harrisom, o igranju s mačkom, tulumarenju sa slavnim osobama ili chillanju na jahti sa zgodnim modelima, raznolike fotografije na njezinom profilu fanovima daju odličan uvid u život 25-godišnje zvijezde.