Časopis Glamour pretjerao s fotošopiranjem zanosnog Jamieja Dornana

Foto: Glamour

SHVAĆAMO zašto urednici časopisa vole fotošopirati modele u badićima i vremešne zvijezde koje zahtijevaju mladolike fotografije, no ne možemo naći niti jedan razlog za dorađivanje lijepog lica glumca Jamieja Dornana.

Popularni britanski časopis s ponosom je predstavio naslovnicu novog broja posvećenu filmu "50 Shades of Grey" na kojoj Jamie izgleda poput lika iz crtanog filma.

Uz zanosnog glumca u uskoj crnoj majici pozira Dakota Johnson koja je za ovaj časopis otkrila i kako ne želi da joj obitelj pogleda ovaj film.

"Ne želim da moja obitelj to vidi jer nije primjereno. Ili da film vide prijatelji mog brata s kojima sam odrasla. A postoji i dio mene koji bi volio da nitko ne vidi taj film! Šalim se.", izjavila je samozatajna brineta.

O toj temi progovorio je i zgodni Jamie: "Kad će mi kćer imati 18 godina, sigurno joj neću reći - moraš pogledati tatu u 50 Shades of Grey. No ima puno većih stvari od kojih ću je morati zaštititi nego da vidi tatinu guzu na velikom ekranu."

Kako se pripremao za ulogu?

"Jednog kišnog utorka navečer poljubio sam suprugu i bebu za laku noć i uputio se pogledati sado mazo show u tamnici. Gledao sam muškarca koji dominira kako to radi. Nije bilo pretjerano ugodno, no sigurno je pomoglo."

Dakota je otkrila kako nije odlazila u tamnice za sex niti se pripremala na sličan način jer je htjela da Anastasia zaista izgleda iznenađeno kad doživi neke stvari u filmu.