Četiri stvari koje će momentalno popraviti tvoje raspoloženje

Foto: Harper's Bazaar

ZA sreću je doista potrebno malo.

Stresan dan na poslu? Ljubavni problemi? Previše gradiva za naučiti, a premalo vremena? Suosjećamo. No, prije nego se zatvoriš u svoja četiri zida i počneš očajavati, donosimo 4 jednostavna načina kako da momentalno popraviš svoje raspoloženje.
 
1. Glazba
 
Za glazbu je više puta znanstveno dokazano da može itekako popraviti raspoloženje. Sjeti se pjesama koje će ti momentalno izmamiti osmijeh na lice, a možda i rasplesati i raspali ih do daske.
 
2. Okruži se prijateljicama
 
Nema toga što žensko druženje ne može izliječiti. Cure su nezamjenjive, bilo da izaberete mirnu večer uz serije, izlazak ili dnevni šoping. Tvoje prijateljice najbolje će te razumjeti, jer vrlo vjerojatno da proživljavaju ili su proživljavale slične probleme. A nakon razgovora s njima, sve će izgledati puno lakše i jednostavnije.
 
3. Planiraj odmor
 
Ako si počela osjećati kao da te tvoj posao guši, što nije rijetkost ovih dana, uzmi malu pauzu od svega planirajući godišnji odmor ili samo maštajući o mjestima koje bi voljela posjetiti. Također, dokazano je i kako gledanje slika prirode može biti itekako dobro za tvoje raspoloženje.
 
4. Miris
 
Ljudi često podcjenjuju vrijednost raznih mirisa, ali ne bi trebali. Određen miris može te vratiti u sretna vremena te podsjetiti na prošle događaje, koji će ti momentalno izmamiti osmijeh na lice.